Happy Valentine! met een Zeeuws knopje sieraad

2 min read425 views

Love is in the air! De meest romantische dag van het jaar komt steeds dichterbij en de stress slaat toe: wat geef je jouw lief dit jaar met Valentijn? Mannen, geen nood; speciaal voor jullie heb ik de ultieme cadeautip. Geef iets persoonlijks.

“Nee hoor schatje, ik hoef niets voor Valentijnsdag..” Natuurlijk wel! Want hoe commercieel en Amerikaans we het hele gebeuren rond 14 februari ook vinden, wij vrouwen willen stiekem toch wel iets krijgen. Dus mannen: schrijf een liefdesbrief, maak een ontbijtje op bed en zet wat kaarsjes op tafel. Wil je echt punten maken? Geef dan iets persoonlijks cadeau. Hint hint 😉

Een Zeeuws cadeautje

En is zij een Zeeuws meisje? Dan is het helemaal Happy Valentine met een Zeeuws cadeautje. Aangezien mijn vriendje niet romantisch is (zijn eigen woorden), heb ik maar alvast een sieraad voor mezelf geregeld: een lief armbandje met Zeeuws knopje.

Een Zeeuwse armband

De Zeeuwse armband kreeg ik cadeau van MYKK en is handgemaakt. Ik zag ze voor het eerst liggen op de Kerstmarkt in Goes en ik was gelijk in love. Het stoere Zeeuws knoopje op het sieraad maakt dit een musthave voor elk modern Zeeuws meisje. Ik ontving mijn cadeautje leuk ingepakt en with love. Gelijk ging de armband om mijn pols en liet ik het trots aan mijn vriend zien. “Kijk liefje, mijn Valentijnscadeautje!”. En laten ik heel eerlijk zijn: ik krijg heel erg graag cadeautjes 🙂

Met persoonlijke tekst

Het allerleukste vind ik nog dat je de armbanden door Annemieke (de eigenaresse) kan laten graveren. Speciaal voor mij had ze een verrassingsboodschap erin gezet: “Home is where the heart is”. Een tekst dat mij helemaal op het lijf geschreven is. Ook jij kunt er een eigen tekst in laten zetten, zodat dit sieraad extra persoonlijk wordt. Ook zeker een top idee om jouw vriendin mee te verrassen. Zoals bijvoorbeeld met Valentijn

– en mocht jouw vriendin dit onder jouw neus hebben gelegd: dit is totaal geen hint ofzo –

Ook leuk om te geven voor Moederdag, een verjaardag of gewoon zomaar!


Ook zo’n mooie Zeeuwse knop sieraad? De armband is verkrijgbaar in diverse modellen en nikkelvrij. Of wat dacht je van een Zeeuwse ketting of flessenpost? Allemaal stuk voor stuk te personaliseren. Bekijk hier de Zeeuwse knop sieraden » 


*deze blogpost bevat een gekregen product. Bekijk voor meer info mijn disclaimer.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • MYKK
  23 januari 2017

  Hoi Grace,
  Wat heb je een leuke blog geschreven en mooie foto’s gemaakt! Super!
  Groetjes Annemieke
  MYKK

  • Grace
   30 januari 2017

   Dankjewel!