5x de leukste cadeaus voor de Mosselman

2 min read910 views

Mossels! Ken jij iemand die graag mossels eet? Dan heb ik toch eens een paar leuke cadeautips. Ik vond namelijk vijf prachtige kook- en woonsieraden allemaal geschikt voor de mosselman (of -vrouw). Daar krijg je toch direct zelf ook trek van.

Mijn favorieten producten geïnspireerd door mossels.

Waar koop je deze Mossel hebbedingetjes:

1 – Zeeuws Mosselbestek

Dit zilveren bestek is een must-have voor iedere mosselfan! Met dit bestek – dat net op echte verzilverde mosselschelpen lijkt – voel jij je een echte koning(in) bij het naar binnenwerken van die lekkere mossels. Geen mosselseizoen? Dan is het nog steeds een mooi sieraad om weg te leggen.

Dit Zeeuws Mosselbestek is te koop bij Bol.com

2- Mosselpan

Deze leuke mosselpan van het merk Gusta is sierlijk wit en is natuurlijk perfect voor het koken van “Les Moules”. In dit formaat kan je met gemak ½ kilo koken en zo met de pan serveren. Het deksel is perfect als schaal voor de lege schelpen.

Deze leuke mosselpan is te koop bij Bol.com

3 – Ketting van BIJJOSSE

Een prachtige ketting van BijJosse geïnspireerd door de zee. Het mosseltje hangt aan een goudkleurige ball chain ketting en heeft een mooie roze tint dat afgewerkt is met een randje bladgoud. Ik ben er helemaal verliefd op! (maar jammer genoeg nog lang niet jarig )

4 – Peper & Zout set

Je mosselen kruidt je natuurlijk lekker op smaak met zout en peper. Daarvoor zijn deze twee mosseltjes van Cosy & Trendy perfect!

Dit leuke mossel peper & zout set is te koop bij Bol.com

5 – Kookboek ‘Mosselen’

Of je nu graag je mosselen gekookt, gewokt of rauw eet: in dit kookboek van mosselchef Piet Devriendt vind je de lekkerste gerechten met mosselen. Inclusief prachtige foto’s en stap voor stap uitleg. Zo kan zelfs ik lekker smakende mosselgerechten fabriceren.

Het kookboek en andere toffe kookboeken vol mosselrecepten zijn te koop bij Bol.com

 En welke is jouw favoriet?

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.