Suffe tutten boekenruil

1 min read1.1K views

Laatst ging ik naar de boekenruil van Suffe Tutten in Middelburg. Ik ben namelijk dol op lezen, ik kon zo mijn oude boeken omruilen voor nieuwe en ik ontmoette weer nieuwe mensen. En ik heb echt een leuke avond gehad! (Plus weer nieuw leesvoer) Ben jij er de volgende keer ook bij?

De boekenruil

De boekenruil was bij BMK Interieurs (een erg leuk woonwinkeltje, check ook 10x leuke winkels in Middelburg) en ik werd vrolijk onthaald door Esther en Priscilla. Met een theetje en een koekje deden we heel suf een rondje voorstellen en al snel waren we met z’n allen aan het lachen. Esther had een leuke boekenkwiss gemaakt (Ik vormde het winnende team met Mary – A-team for the win!) en iedereen ging weer met leuke nieuwe boeken naar huis. Het voelde inderdaad net een vriendinnenclubje en de Suffe Tutten Esther en Priscilla zijn gewoon erg gezellige dames. Hmm, misschien is suf zijn helemaal niet zo .. suf.

Nog meer sufheid

Wist jij al dat er steeds meer ‘Suffe’ uitjes worden georganiseerd in Zeeland? Suffe Tutten is stiekem al een begrip op Zuid-Beveland en door het grootte succes daar breidden ze ook uit naar Walcheren. Hiep Hoi! Suf = Hip! En dat betekent nog meer leuke suffe evenementen, zoals een boekenruil, wandelingen, lachworkshops, samen haken en nog veel meer suffe dingen. Wil je ook een keertje lekker suf doen? Neem dan zeker eens een kijkje op hun website ยป

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 Comments
 • Jessica
  30 april 2017

  Ben ik altijd geweest dan. Haha. Nooit echt graag uitgeweest. Wel leuk dat je daarvoor een vast groepje had. Altijd wel iemand die mee wilde.

  • Grace
   30 april 2017

   Ja, dat was inderdaad echt heerlijk! Ik besef nu ook steeds meer dat het helemaal niet zo suf is om niet meer tot 5 uur in de nacht de hort op te zijn. Het huishouden moet ook gebeuren natuurlijk.

 • Esther Caljouw
  30 april 2017

  Dank je wel Grace! Super leuk stukje om te lezen. Blij mee ๐Ÿ™‚ Groetjes. Priscilla en Esther

  • Grace
   30 april 2017

   En jullie bedankt voor de gezelligheid! Zien elkaar snel weer. Groetjes

 • Merel
  30 april 2017

  Wat grappig! Ik ben ook van 3 keer stappen per week naar de situatie gegaan waarin Holland’s Got Talent het hoogtepunt van de week is haha, maar het is eigenlijk wel lekker niet zoveel meer te hoeven en moeten. Dit initiatief vind dus helemaal niet suf klinken. Gezellig!

  • Grace
   30 april 2017

   Haha, dat herken ik helemaal.

 • sabine
  30 april 2017

  hahah wat grappig. Nu ik zwanger ben ben ik zeker een suffe tut. Ik zit alleen maar op de bank op zaterdagavond. Gisterenavond lekker in bad geweest. Beter dan in de kroeg met een grote buik toch?

 • maddy
  30 april 2017

  Leuk stukje erg grappig. Ja eenmaal moeder ben ik ook wat suffer geworden ben ik bang haha

 • TessaC
  1 mei 2017

  Dat suf zijn zulke leuke inspirerende dingen op kan leveren is dus toch niet zo hele suf! Ik vind het een leuk initiatief, eens kijken of ze dat in het noorden van het land ook hebben.

 • Annemarel
  1 mei 2017

  Wat een leuke blog en wat een herkenning??. Hier ook een heeeele suffe tut! To the Max! Ik vind het geweldig!

 • Maikel
  1 mei 2017

  Haha wat heerlijk! Ik vind het ook super fijn om soms gewoon lekker suf te zijn

 • Vlijtig Liesje
  1 mei 2017

  Ik vrees van wel… Ik heb geen bucket list en ik houd niet van festivals. En die boeken ruilbeurs lijkt me helemaal geweldig! Wat een leuk initiatief.

 • Jolien
  2 mei 2017

  Niets heerlijker dan lekker suf thuiszitten met een goed boek of serie! ๐Ÿ˜‰