Winteropening Snowworld Terneuzen

Location: 1 min read348 views

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober opent SnowWorld in al haar vestigingen het wintersportseizoen met activiteiten voor jong en oud.

SnowWorld Terneuzen presenteert zich met ingang van dit seizoen onder een nieuwe naam en huisstijl. Jarenlang stond het indoor wintersport resort bekend onder de naam Skidome. Dankzij de overname door SnowWorld kunnen gasten rekenen op een nog completer aanbod voor haar gasten.

Tijdens de winteropening maken gasten kennis met alle vernieuwingen en kunnen zij tegen gereduceerde tarieven de piste op om te skiën of boarden, een proefles te nemen of een echte pistenbully van heel dichtbij te bewonderen. Verder zijn en er leuke spellen voor kinderen en zorgen de activiteiten op de sneeuw voor onvervalste wintersportsferen.

“Dankzij de aanschaf van een stempelkaart voor € 15,00 ontdekken bezoekers alle activiteiten voor volwassenen en kinderen. Daarnaast vallen er leuke prijzen te winnen. Je gaat je ogen uit kijken in SnowWorld”, belooft Joris Gieske van SnowWorld.

SnowWorld biedt vijf indoor wintersportresorts in Nederland en eentje, net over de grens in Duitsland. Gezamenlijk openen zij in hetzelfde weekend de winter met de winteropening. SnowWorld haalt daarbij de banden met haar partners aan. Zo kunnen bezoekers de nieuwste ski’s van Atomic uitproberen en kunnen ouders en kinderen het snowboarden ontdekken met Burton. 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.