Een dagje Super Zomer festival met Fransje

Location: 3 min read385 views

De zomervakantie is begonnen! Of tenminste voor mijn zusje. En dat hebben wij zaterdag gelijk goed ingeluid met een dagje Super Zomer festival. Met meer dan 10.000 m² speelplezier voor de kids. Dit keer had Fransje de vlogcamera in handen. Dus kijk mee en geniet van mijn zusje dollend door het Omnium in Goes.

De hele zomervakantie organiseert het Omnium in Goes een speciaal kidsfestival met het thema ‘laat je betoveren’. Met een pop-up pretpark, een Magic show, speurtocht en natuurlijk lol in het zwembad. Wij mochten een dagje komen buurten en hadden de grootste lol.

Lol. Samen op het fietsje

 

Pop-up pretpark

First up was het pop-up pretpark. Hier sprong, gleed, kroop en klom Fransje op allerlei springkussens. Daarna reed ze nog een rondje op de skelters, probeerde ze een salto te maken op de trampolines, speelden we een potje twister en sprongen met z’n allen in de ballenbak.

Springen in het pop-up pretpark

Magic show

Een dik uur later begon er een Magic Show in de zaal ernaast met illusionist Winfried. Fransje vond dit erg spannend, want hij liet gewoon iemand verdwijnen! Winfried deed het leuk en koos meerdere keren een kind uit het publiek uit om mee te helpen met een goocheltruc. Mijn zusje durfde echter niet, dus toen moest Paco er maar aan geloven. Super grappig!

Foto van de Magic Show

Tropisch Bos

Tijdens de Magic Show werd ze een beetje moe (het was immers donker in de zaal), dus gingen we even wat drinken in het Tropisch Bos. Jammer genoeg kon ze dit keer niet klimmen, maar wel een speurtocht doen én meelwormen eten. Dat vind ze zo leuk joh!

Meelwormen eten bij de proeftafel

Na een drankje hebben we nog lekker gespeeld in het bos en natuurlijk op de skywalk. Ik ben trouwens super blij met deze foto. Ik vind die zoooooooo mooi.

In het Tropisch Bos

Subtropisch zwembad

Yes, we sprongen ook nog het diepe in! Na ons vorig bezoekje aan het Omnium wilden we al graag dit zwembad eens uitproberen. Want het is het grootste zwembad van Zeeland met glijbanen zoals de ‘Speed’ en een Lazy River. Dat was dus ook het eerste wat Fransje wilde proberen en het was leuk! Een beetje in een band dobberen door een soort wildwaterbaantje. Enne… die glijbaan… die is dus echt belachelijk snel! Daar ging ik dus echt geen tweede keer van af haha.

Afsluiten met een frietje

Voor we het wisten was het al bijna half zes en hadden we lekkere trek gekregen. En wat is er nu leuker dan de dag af te sluiten met een frietje in het zwembad. Zo konden we nog even lekker van de glijbaan terwijl de frietjes gebakken werden.

Nog gezellig een frietje eten

Na het snacken dan toch nog een keertje in de lazy river en toen ging het zwembad alweer dicht. Met een gevulde buik en een moe meisje gingen we weer op weg naar huis, waar ze opgehaald werd door mijn ouders. Die hebben er trouwens geen kind meer aan gehad, want ze viel in de auto direct in slaap 🙂

Benieuwd naar het hele avontuur? Bekijk dan hier de vlog!

Samen op de krokodil

 

[vc_row][vc_column][vc_message icon_fontawesome=”fa fa-info”]

Meer informatie over het Super Zomer Festival

Het Super Zomer Festival is van 15 juli t/m 27 augustus in het Omnium in Goes. Dit kidsfestival biedt meer dan 10.000m² speelplezier voor de hele familie: een wervelende Magic show, een pop-up pretpark met trampolines en springkussens, een avontuurlijke expeditie in tropenland en waterpret in het grootste zwembad van Zeeland. Regen of zonneschijn, laat je betoveren.

Tickets

Pop-up pretpark + Magic Show + Tropisch Bos
Kinderen tot 1 jaar: gratis
Kinderen 1 t/m 4 jaar: € 2,75 p.p.
Kinderen van 5 jaar t/m 14 jaar: € 9,95 p.p.
Ouders/begeleiders (18 jaar en ouder): € 4,95 p.p.
Zwembad
Kinderen t/m 3 jaar: € 2,75 p.p.
Iedereen van 4 jaar en ouder: € 9,95 p.p.
Last-minute zwembad (vanaf 16:00 uur): € 6,95 p.p.
Combi ticket
Kinderen van 4 jaar t/m 14 jaar: € 15,90 p.p.
Ouders/begeleiders (18 jaar en ouder): € 14,90 p.p.

Heb je een ZeelandPas?

20% korting op het ZeelandPas arrangement: toegang tot pop-up pretpark en een softijsje. Normaal € 11,25, maar met de ZeelandPas € 9,-!

 

Adres: Zwembadweg 3, 4463 AB Goes, Zeeland
Telefoon: 0113 233388
E-mail | Website

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag 10:00 – 18:00 uur
Maandag gesloten, m.u.v. feestdagen en vakanties

[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment
  • Food Love Life
    21 juli 2017

    Super leuke vlog! En mooie foto’s. Ziet er leuk uit daar… bekend zwembad!!