10x de leukste Zeeuwse cadeautjes

3 min read857 views

Sinterklaas, Kerst of Sinterkerst, ben jij nog op zoek naar cadeautips? Kijk dan snel verder en ontdek de allerleukste cadeaus voor Zeeuwen.

December is feestmaand! En dat betekent lekker veel cadeautjes! Heb jij je verlanglijstje al klaar? Nee? Hieronder vind je de allerleukste Zeeuwse cadeaus om te geven én te krijgen! Dus zet snel op je verlanglijstje en wie weet .. vind je het straks in je schoen of onder de kerstboom.


Grote Zeeuwse Knoop Zeep in bewaarblik (bron: Origineel Zeeuws)

Zeeuwse Knoop Zeep in bewaarblik

8,95 incl. BTW

Deze heerlijk ruikende Zeeuwse knoopjes zeepjes zijn perfecte schoencadeautjes! De zeepjes hebben de vorm van een Zeeuwse knoop en zijn mooi ingepakt in een bewaarblik. Bijna zonde om hiermee je handen te wassen! De zeepjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en ook leuk als decoratie.

Koop direct in de webshop van Origineel Zeeuws »


Poster plattegrond Zeeland (Bron: Prints&Posters)

Poster Zeeland

vanaf € 16,95 incl. BTW

Helemaal hip zijn de posters van je provincie in huis. En waarom ook niet? Want Zeeland is er eentje om trots op te zijn. Deze minimalistische poster past perfect in jouw trendy Scandinavisch interieur. Je kan de poster overigens bestellen in diverse afmetingen en zelfs laten personaliseren! Zo kan je bijvoorbeeld een hartje op de plek van Middelburg laten plaatsen <3

Koop direct in de webshop van Prints&Posters »


De enige echte Zeeuwse verjaardagskalender van Petit Paris (Bron: Bol.com)

De enige echte Zeeuwse verjaardagskalender

vanaf € 14,99 incl. BTW

Verzamel alle verjaardagen van jouw vrienden en vriendinnen in de enige echte Zeeuwse verjaardagskalender van Petit Paris. Deze verjaardagskalender is prachtig versierd met illustraties van echte Zeeuwse meisjes in kledingdracht. Elke maand weer een feestje!

Koop direct in de webshop via Bol.com »


Zeeuws Zeeuwse knop tasje (Bron: Beadle.nl)

Zeeuws Zeeuwse knop tasje

vanaf € 27,50 incl. BTW

Ga voortaan op pad met dit leuke Zeeuwse tasje van imitatie leer. Het tasje heeft de ideale grootte voor een staptasje en heeft op de voorkant in de hoek een Zeeuwse knop. De tas is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en ook in grotere modellen.

Koop direct in de webshop van Beadle.nl »


Zeeuwse mosselscrub van Z-life

Zeeuwse Mosselscrub

22,95 incl. BTW

Met deze fijne romige scrub was je zo alle dode huidcellen weg. Ideaal om daarna een lekker bruin huidje te krijgen. De scrub van Z life heeft een unieke samenstelling van gemalen Zeeuwse mosselschelpen met jojobaolie, amandelolie en toegevoegde vitamine E. Hierdoor is de Zeeuwse Mosselscrub heerlijk voor zowel je lichaam als gezicht en maakt het je huis glad en zijdezacht.

Koop direct in de webshop van Z life »

Zeeuwse knop bakblik (bron: Kookpunt.nl)

Zeeuwse Knop Bakblik

24,95 incl. BTW

En daar is de Zeeuwse knoop weer! Dit keer in de vorm van een bakblik. Je maakt hiermee de lekkerste Zeeuwse taarten en cakes. De bakvorm is gemaakt van stevig metaal en kan ook decoratief opgehangen worden aan de muur door middel van het ringetje aan de bovenkant.

Koop direct in de webshop van Kookpunt.nl »


Het Zeeuwse knop bakboek (bron: Bol.com)

Het Zeeuwse knop bakboek

19,95 incl. BTW

En bij het bakblik hoort natuurlijk ook het bijbehorende Zeeuwse Knop Bakboek van Tinka Leene. Dit kookboek bevat Zeeuwse recepten en de mooie verhalen en mensen achter deze recepten. Perfect om te bakken in jouw Zeeuwse bakblik.

Koop direct in de webshop via Bol.com »


Zeeuws Zilveren Zeeuwse knop oorstekers (Bron: Beadle.nl)

Zeeuws Zilveren Zeeuwse knop oorstekers

45,00 incl. BTW

Eigenlijk moet elk Zeeuwse meisje deze in haar sieradendoosje hebben. Nu heb ik ze niet geërfd van mijn grootouders (iets met Brabantse ouders), maar stiekem zou ik wel graag echte zilveren Zeeuwse oorbellen willen hebben. Bij Beadle heb je ze in vier verschillende maten en van echt zilver!

Koop direct in de webshop van Beadle.nl »

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

*Dit artikel bevat affiliate links. Als je klikt op deze links kan ik er eventueel een centje aan verdienen en dat kost jouw helemaal niets.

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.