5x Zeeuwse knoop cadeautjes: leuk om te geven en te krijgen!

2 min read399 views

Zeeuwe knoop cadeautjes zijn altijd leuk om te geven en te krijgen! Dus of je nu een cadeautje zoekt voor een verjaardag, een speciale gelegenheid of gewoon zomaar.. Met deze 5 leuke cadeautjes met Zeeuws knopje scoor je zeker te weten.

Nog meer leuke Zeeuwse cadeautjes vind je hier »


Zakje Zeeuwse Knoop Chocolaatjes

Zeeuwse knoop chocolaatjes

4,95 incl. BTW

Chocolade is altijd lekker om te krijgen, en deze chocolaatjes en bonbons met Zeeuwse knoop zijn helemaal om te smullen! Uiteraard ambachtelijk gemaakt van de lekkerste fairtrade Callebaut kwaliteitscacao.

Koop direct in de webshop van Origineel Zeeuws»


Grote Zeeuwse Knoop Zeep in bewaarblik (bij: Origineel Zeeuws)

Grote Zeeuwse Knoop Zeep in bewaarblik

8,95 incl. BTW

Zuiver Zeeuws. De schoonheid van de Zeeuwse knoop gevangen in een heerlijk geurende zeep.

Mooi in de keuken, op de rand van de wastafel, bij het fonteintje of in de gastenkamer. De Zeeuwse knoop zeep ziet er prachtig uit en ruikt heerlijk. De zepen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Koop direct in de webshop van Origineel Zeeuws »


Het Zeeuwse knop bakboek (bron: Bol.com)

Het Zeeuwse knop bakboek

19,95 incl. BTW

Het Zeeuwse Knop Bakboek van Tinka Leene bevat recepten en verhalen uit Zeeland en de rest van de wereld. De recepten zijn te gebruiken in het Zeeuwse Knop Bakblik. Maar er is meer: verhalen achter de recepten, verhalen over de mensen die de recepten hebben aangeleverd, recepten uit heel de wereld. Dit alles afgewisseld met verhalen over de Zeeuwse Knop en Zeeuwse drachtfoto’s. Een bijzonder boek over samen bakken, samen schrijven met als rode draad de Zeeuwse Knop.

Koop direct in de webshop van Bol.com »


Zeeuwse knop bakblik (bron: Kookpunt.nl)

Zeeuwse Knop Bakblik

24,95 incl. BTW

En daar is de Zeeuwse knoop weer! Dit keer in de vorm van een bakblik. Je maakt hiermee de lekkerste Zeeuwse taarten en cakes. De bakvorm is gemaakt van stevig metaal en kan ook decoratief opgehangen worden aan de muur door middel van het ringetje aan de bovenkant.

Koop direct in de webshop van Kookpunt.nl »


Zeeuws Zilveren Zeeuwse knop oorstekers (Bron: Beadle.nl)

Zeeuws Zilveren Zeeuwse knop oorstekers

45,00 incl. BTW

Eigenlijk moet elk Zeeuwse meisje deze in haar sieradendoosje hebben. Nu heb ik ze niet geërfd van mijn grootouders (iets met Brabantse ouders), maar stiekem zou ik wel graag echte zilveren Zeeuwse oorbellen willen hebben. Bij Beadle heb je ze in vier verschillende maten en van echt zilver!

Koop direct in de webshop van Beadle.nl »


Ook leuk is natuurlijk een gepersonaliseerde armband met Zeeuwse knoop. Ik kreeg er eentje voor Valentijn! Bekijk de Zeeuwse knoop armband hier »

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.