Mijn nieuwe ananas jurk

1 min read300 views

Vandaag eens iets totaal anders, namelijk een outfit post. Afgelopen weekend heb ik namelijk van mijn moeder een nieuwe jurk gekregen: een ananas jurk! Hoe leuk is dat! Het zonnige weer nodigde ook uit om er op uit te gaan. Mijn vriend was zo lief om mee te gaan en maakte echt super mooie plaatjes.

 

Fashion Lifestyle Outfit Blog Post - Ananas Jurk Smashed Lemon Tas Essentiel Antwerp

Fashion Lifestyle Outfit Blog Post - Ananas Jurk Smashed Lemon

Fashion Lifestyle Outfit Blog Post - Ananas Jurk Smashed Lemon Tas Essentiel Antwerp

Het jurkje heeft een gave print met ananassen en is van Smashed Lemon. Mijn moeder heeft het jurkje gekocht via de sale. Het ananas jurkje combineerde ik met mijn rode Audrey zomerhakjes en mijn nieuwe aanwinst uit Antwerpen: een gele tas in hartjesvorm van Essentiel Antwerp. I am in LOVE!

Nieuwe tas van Essentiel Antwerp

Ps. De komende week zullen er nog veel meer foto’s volgen op Instagram. Volg je mij daar ook al?

 

 

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.