Weekendtips Zeeland #11 – Zomerfestivals, foodtrucks en Vakantie!

3 min read187 views

Vandaag begint dan eindelijk ook in het zuiden de vakantie! Heerlijk! Nu kunnen we met z’n allen de zomer vieren en genieten van tropische temperaturen. En dat hebben we de laatste dagen ook gemerkt met zelfs een hitte-alarm. De voordelen van wonen in Zeeland werden mij nog extra duidelijk: want ik kon gewoon lekker na het werk richting het strand 🙂 Dit weekend wordt het (gelukkig) niet stikbenauwd, maar gewoon lekker zomers weer. Ideaal voor de zomerfestivals die dit weekend weer door heel Zeeland te vinden zijn!

Domburg Summer Festival, Domburg

Vanavond is het feest in het toeristische centrum van Domburg. Voor het Café Tramzicht hebben ze een groot podium neergezet en komen vanavond allerlei DJ’s om je tot middernacht te vermaken met zomerse beats en een goede vibe. Ik kan me zo voorstellen dat het super gezellig gaat zijn daar in de Stationsstraat. Dus ben je toevallig een weekendje weg in de buurt van of in Domburg, neem dan zeker even een kijkje bij het gratis Domburg Summer Festival!

Vrijdag 22 juli, van 19:00 – 00:00 uur

Meer informatie

FunFest Outdoor, Wolphaartsdijk

In de Kunstwei in Wolphaartsdijk vind je zaterdag 23 juli het FunFest Outdoor. Dit festival is een waar feestje met muziek, theater, visuals en natuurlijk eten 🙂 Je kunt je op dit festival helemaal onderdompelen in de kunsten en ook zelf deelnemen. Mijn nieuwsgierigheid is in elk geval al gewekt dankzij het ‘Fairy Trashy Timetable’ en de aanwezigheid van The Cardboarders. Echt ongelooflijk wat die allemaal maken van karton! Een top-tip om ook eens zelf uit te proberen. Een andere tip is de voorstelling Eindelanders, waarbij je meegenomen wordt op een theatrale wandeling.

Zaterdag 23 juli, van 14:00 – 02:00 uur

Meer informatie Koop je tickets

Een rondje over de kermis, Vlissingen

Het is nog steeds Kermis in Vlissingen en ik vind de kermis zo leuk dat het weer mag pronken in de weekendtips van deze week. Heb jij al een kijkje genomen? Of ben je blijven hangen op de Boulevard met het mooie weer van de afgelopen dagen? Ik zeg: toch nog even snel een rondje over de kermis en even griezelen in het spookhuis 🙂 Oh, en vergeet je kortingsbonnen niet uit te printen!

Elke dag t/m 24 juli, van 13:00 tot 23:00 uur

plattegrond kortingsbonnen

Fletcher Foodtruck Festival, Renesse

In Renesse is een foodtruckfestival neergestreken. Bij het prachtige Slot Moermond kun je genieten van tientallen trucks, die de lekkerste streetfood vers klaarmaken. Op de zaterdag kun je hier ook genieten van gratis muziek en het Slot zelf is heel het weekend gratis te bezichtigen. Neem dus zeker ook even de tijd om hier rond te lopen. Na zo’n cultureel uitje heb je die hamburger, ijsje of een van de andere heerlijke gerechtjes ook zeker dik verdiend!

Vrijdag 22 juli, van 12:00 tot 23:00 uur
Zaterdag 23 juli, van 12:00 tot 23:00 uur, live muziek, van 16:00 tot 20:00
Zondag 24 juli, van 12:00 tot 20:00 uur

Meer informatie

Mijn Weekendplannen

Dit weekend heb ik weer eens goed volgepland. Toch ga ik proberen om nog naar het Fletcher Foodtruck Festival te gaan of nog een rondje te doen over de kermis. Maar veel tijd ga ik niet hebben, want ik ga op VAKANTIE! Of eigenlijk meer een stedentripje. Ik ga gezellig samen met mijn pa die mij verraste met een weekendje Warschau. Nu ben ik nog nooit in Polen geweest, dus ben ik erg benieuwd. Ik ben alvast wat Poolse woordjes aan het oefenen (met dank aan mijn collega). Dan rest me ook nog alleen om te zeggen:

Dziękuję i do widzenia

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.