Weekendtips Zeeland #10 – Een rondje over de kermis en los op City Of Dance

3 min read227 views

Vandaag na mijn werk zag ik dat het festivalterrein van City Of Dance er al helemaal klaar voor. Met het zicht op de rode tent besefte ik me één ding: het gaat weer een top weekend worden in Zeeland. Met diverse festivals, internationaal eten en als klapper op de vuurpijl een rondje over de kermis. Waar ga jij heen dit weekend?

City Of Dance, festival, DJ's, Middelburg

Festival: City Of Dance

City Of Dance is hét (oudste) elektronische festival in Zeeland. Met 9 stages en 150 dj’s biedt het twee dagen dance, entertainment en plezier. Kom je van ver? Dan zet je gewoon een tentje op het campingterrein op. Speciaal voor de campinggasten is er ook een pré-party op vrijdag. Oh, en er zijn nog kaartjes te koop!

Vrijdag 15 juli, Festivalcamping, van 16.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 16  juli, van 14:02 tot 00:00 uur
Zondag 17 juli, van 13:02 tot 23:00 uur

Meer informatie Koop je tickets

Middelburg: in het teken van City Of Dance

Ook in het centrum van Middelburg zet City Of Dance alles op zijn kop! Zaterdag vind je hier een gratis City Center middagprogramma vol muziek, straattheater, workshops en kan je jezelf helemaal gereed maken voor het dance festival! Laat bijvoorbeeld je haar krullen door Yes! Kapsalon of maak helemaal de blits met een tijdelijke tattoo van de Grimsehop. Daarna stap je in de pendelbus en deze brengt je naar het festivalterrein op de nieuwe locatie.

Zaterdag 16 juli, van 12:00 tot 17:00 uur

Meer informatie

Goes: Internationale keuken op CuliFiësta

Op vrijdag 15 juli wordt in Goes de CuliFair omgetoverd tot het feestelijke CuliFiësta! Dit vrolijke festival serveert internationale culinaire gerechten voor leuke prijsjes. En het leukste: met live wereldmuziek als achtergrond versiering. Negen pop-up restaurant doen mee en bieden allemaal andere wereldgerechtjes aan. Smakelijk!

Vrijdag 15 juli, van 12:00 tot 23:00 uur

Meer informatie Bekijk de menukaart

Bruinisse: Bewonder de nieuwe Miss Visserij

De 55ste editie van de Visserijdagen zijn dit weekend in Bruinisse. Dit enorme dorpsfeest vindt altijd plaats in de derde week van juli en dat betekent drie dagen feest en volop Zeeuwse mosselen. Ook wordt de nieuwe Miss Visserij binnengehaald en is er veel live muziek te horen in de café’s. De kermis en de braderie maken het helemaal een ideaal uitje voor jong en oud! In de haven vind je trouwens een echte feesttent en op zaterdagmiddag kan je genieten van de traditionele vlootshow. Extra tip: vanaf de dijk kan zaterdag genoten worden van een prachtige vuurwerkshow!

Donderdag 14 juli, van 13:30 tot 23:00 uur
Vrijdag 15 juli, van 10:00 tot 23:00 uur
Zaterdag 16 juli, van 10:00 tot 23:00 uur
Vuurwerkshow start om 22:45 uur

Meer informatie Bekijk het programma

Vlissingen: Een rondje over de Kermis

In Vlissingen is het Kermis! Van vrijdag tot en met volgende week zondag is de jaarlijkse kermis te vinden op diverse plekken in Vlissingen: van het Arsenaalplein, de Zeilmarkt, het Bellamypark, het De Ruyterplein, de Nieuwendijk tot en met de Spuistraat. De kermis in Vlissingen is een van de grootste kermissen die je in Zeeland kan vinden. Maak ook een rondje over de kermis, eet een suikerspin en geniet van de circa 40 attracties. En het allerleukste: donderdag 21 juli is de kermis op het Bellamypark en de Nieuwendijk tot 1 uur ’s nachts open!

Elke dag van 15 juli t/m 24 juli, van 13:00 tot 23:00 uur
Donderdag 21 juli is er een vuurwerkshow om 22:30 uur (deze dag is de kermis ook langer open)

Download kortingsbonnen Bekijk de plattegrond

Mijn weekendplannen

Als ik naar de line-up kijk van City Of Dance vind ik het echt super jammer dat ik daar niet heen kan. Maar ik heb een goede reden: ik ga zaterdag namelijk naar het concert van Beyoncé in de Amsterdam Arena! Verder staat mijn weekend in het teken van kozijnen lakken en plankjes verven. Dankzij jullie tips via instagram en fb heb ik een kleurtje uitgekozen en kan ik morgen flink aan de ‘kwast’ gaan. Ik ben benieuwd! Volg jij me al?

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.