Plog – Rrrollend Vlissingen

Location: 2 min read216 views

Rrrollend gingen we richting het foodtruck festival Rrrollend in Vlissingen. De zon scheen, de maag knorde en we konden wel even een pauze van het klussen gebruiken. Even genieten en smullen!

Foodtruck festival Rrrollend Vlissingen - Plog ZeeuwsenZO- Shiny muntjes

Ik kreeg er al helemaal zin in toen we de muntjes in handen kregen: zie die zilveren dingen stralen in de zon. En elke munt is opgegaan :p

Foodtruck festival Rrrollend Vlissingen - Plog ZeeuwsenZO- Cocktail Lemonade

First things first: een drankje bij de cocktail bar. Ik nam een alcoholvrije lemonade Blackcurrent cocktail. Hier lach ik er nog bij, maar na de tweede slok vond ik het eigenlijk opeens erg vies. Gelukkig lust mijn vriend alles en heeft die er verder van genoten.

Foodtruck festival Rrrollend Vlissingen - Plog ZeeuwsenZO- Festival terrein

Tijd voor een rondje langs de +/- 24 foodtrucks. Van saté tot crepé en van broodje gehakt tot een broodje pulled pork. Genoeg keus en voor ieder wat wils. En het beste (in vergelijking met Cuisine Machine): genoeg frietjes en geen lange rijen.

Foodtruck festival Rrrollend Vlissingen - Plog ZeeuwsenZO- Frietjes halen

Ik ging als eerste voor een frietje (what else?) en mijn vriend ging voor een Mexicaanse hap. Had jij de foto al gespot op instagram?

Foodtruck festival Rrrollend Vlissingen - Plog ZeeuwsenZO- Free High Fives!

Bij de Cakedealer van Honeypie werden er gratis High-fives gegeven. Jammer genoeg waren de gebakjes niet gratis .. behalve dan als je een puppy had.

Foodtruck festival Rrrollend Vlissingen - Plog ZeeuwsenZO- Choco & Fudge

Nog lekkerder waren de verschillende chocolades bij Johnny Doodle . Mijn vriend nam een zak fudge mee en ik …

Foodtruck festival Rrrollend Vlissingen - Plog ZeeuwsenZO- Stukjes chocolade proeven

… heb elke smaak choco mogen proeven. Mijn favoriet was de White Strawberry Merengue met kleine eiwitschuimpjes. Smullen!

Foodtruck festival Rrrollend Vlissingen - Plog ZeeuwsenZO- Poffertjes

Geen foodtruck is voor mij compleet zonder een pannenkoek of iets anders zoets. Dit keer ging ik voor de mini pancakes aka poffertjes. Van de aardige meneer achter de bakplaat kreeg ik zelfs extra poffertjes. Dat was dus heerlijk genieten van een extra grote portie!

Foodtruck festival Rrrollend Vlissingen - Plog ZeeuwsenZO- Cocoskoekjes

Buikjes waren vol, maar morgen is natuurlijk weer een dag. Bovendien hadden we nog een muntje over: dat werd dus cocoskoekjes uitzoeken! Ook hier mochten we weer eerst proeven (YES!) en daarna namen we de lekkerste mee naar huis. Dat wordt morgen tijdens de koffiebreak weer heerlijk genieten. Zin in!

Foodtruck festival Rrrollend Vlissingen - Plog ZeeuwsenZO- Jammie!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.