Weekendtips Zeeland #7 – Dansen in het park en Rrrollende keukens

2 min read109 views

Het stormt misschien een beetje, maar gelukkig schijnt ook genoeg het zonnetje dit weekend in Zeeland. Ga er dus ook zeker erop uit en geniet van alles wat Zeeland je te bieden heeft. Ga bijvoorbeeld paarden kijken, geniet van diverse festivals of maak een wandeling tijdens de midzomernacht. Wat ga jij dit weekend doen?

Zie: UIlen tijdens midzomernacht

Ga mee op zoek naar uilen en vleermuizen tijdens deze Midzomerwandeling. Deze langste nacht is een ideaal moment om door het bos bij Biervliet te dwalen met de boswachter en te luisteren naar spannende verhalen. Bang voor het donker? Zondag is er ook een leuke activiteiten door Braakman-Noord: dan kan je speuren naar waterdieren.

Vrijdag 24 juni, van 21:00 tot 23:00 uur
Prijs: € 2,50 voor kinderen en € 5 voor volwassenen

Eet en drink: Rrrollend Vlissingen

Joepie! Ook dit weekend is er weer een Foodtruck Festival in Zeeland en niet zomaar eentje: één van de hipste van Nederland. Rrrollend komt dit jaar voor het eerst richting Zeeland en strijkt met zo’n 24 foodtrucks neer bij de Machinefabriek in Vlissingen. Van gehaktballen tot pannenkoeken, er is weer genoeg te genieten en te proeven. Oh, en er is ook een cocktail bar!

Vrijdag 24 juni, van 16.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 25 juni, van 12.00 tot 23.00 uur
Zondag 26 juni, van 12.00 tot 21.00 uur

MEER INFORMATIE RRROLLEND VLISSINGEN

Festival de Veste in Goes

Doen: Dansen in het park

Dit weekend is er in Goes het festival De Veste. Tijdens dit festival aan en op het water is er genoeg te beleven, te shoppen en te zien. Muziek, theater, pop-up winkels, foodtrucks en zelfs een open lucht-bios! Dus Shop till you drop en dans zaterdag in het park op oude hits met DJ’s Stracco & Bramski.

Vrijdag 24 juni, van 16.00 tot 00.00 uur
Zaterdag 25 juni, van 11.00 tot 00.00 uur
Zondag 26 juni, van 12.00 tot 18.00 uur

MEER INFORMATIE & PROGRAMMA FESTIVAL DE VESTE

Bezoek: Zeeuwse Dag van het Paard

Deze weekendtips is ideaal voor paardenfans! Zaterdag is de 47e editie van Zeeuwse Dag van het Paard op het evenemententerrein aan de Bredaweg in Oosterland. Tijdens dit evenement zijn er diverse show- en sportnummers te bewonderen. Ook zijn er wedstrijden zoals springen, dressuur en mennen. Zelf een paard? Dan kan je jouw paard deze dag ook officieel laten keuren.

Zaterdag 25 juni, vanaf 9:00 uur

MEER INFORMATIE & PROGRAMMA ZEEUWSE DAG VAN HET PAARD

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.