Review: The Amazing Kitchen – Hét kookboek voor de Airfryer

3 min read349 views

Met kerst heb ik een geniaal cadeau gekregen: een airfryer! Dit handige ding bereidt op een gezonde manier goudgele frietjes, die ook nog eens heerlijk krokant smaken. Wie had ooit gedacht dat frituren met lucht zo lekker zou zijn? De dames van foodblog The Amazing Kitchen wisten dit allang en gaven mij hun nieuwe kookboek voor de airfryer cadeau.

kookboek voor de airfryer the amazing kitchen koken recepten
50 heerlijke recepten voor de airfryer vind je in dit kookboek van The Amazing Kitchen

koop hier hét kookboek voor de airfryer!

Over hét kookboek voor de Airfryer

In hét kookboek voor de airfryer staan maar liefst 50 smaakvolle recepten. Van granola tot brownies, voor elk moment van de dag vind je wel wat lekkers in dit kookboek.  De gerechten zijn onderverdeeld in vijf categorieën: ontbijt&lunch, groente, hoofd, bij de borrel en zoete baksels. Het boek verraste mij echt, want ik had geen idee dat er zoveel verschillende dingen te bereiden zijn in de airfryer. Het leukste aan dit kookboek vind ik echter dat elk gerecht mij ook erg lekker lijkt – oké op de witlof na, maar ik ben gewoon geen fan van witlof bah – en het er allemaal heel makkelijk te maken is. Daarbij zijn de recepten duidelijk uitgelegd, waardoor het allemaal wonderbaarlijk simpel eruitziet.

borrelbrood kerstdiner tips airfryer recept
Een dikke hit bij het kerstdiner: het borrelbrood uit The Amazing Kitchen kookboek

Zelf koken met de airfryer

Nu gaat bij ons binnenkort de keuken eruit, dus ik ben enorm blij met de airfryer. Een wereld gaat namelijk voor me open en ik denk dat we de tijd zonder gasstel prima overleven met dit kookboek. We maken straks dan toch gewoon saté of biefstuk in de airfryer? Of wat dacht je van zo’n lekkere aardappelgratin? Hoog op mijn lijstje om te proberen is de klassieke tian en empanades. Maar eerst ben ik aan de slag gegaan met het recept voor een borrelbrood (deze was trouwens een dikke hit met de kerst) en gisteren hebben we bijna alles in de airfryer gemaakt. Met een eigen twist maakten we courgettefrietjes en aardappeltjes klaar. En echt het was heerlijk!

gezonde groente frietjes bereiden in de airfryer
Hmm lekker frietjes! En allemaal uit de airfryer.

Wil jij alvast een voorproefje? Via deze link krijg je helemaal gratis alvast het recept voor de Broodpudding uit het kookboek van The Amazing Kitchen. Lekker als dessert, maar natuurlijk ook perfect als ontbijt of lunch!

Simone & Anja, heel erg bedankt voor hét kookboek voor de airfryer!

Over The Amazing Kitchen

The Amazing Kitchen  is de foodblog van Simone en Anja. Deze moeder en dochter zijn samen dol op gezond koken en natuurlijk de airfryer. Simone heeft van deze passie ook haar werk gemaakt en is een gediplomeerd voedingsdeskundige. Haar moeder Anja beleeft enorm veel plezier aan koeken en heeft een lichte bakverslaving. Daarom kun je ook zeker zoetige taarten en baksel verwachten in dit kookboek.

The Amazing Kitchen: hét kookboek voor de airfryer is o.a. te koop bij bol.com. Veel kookplezier!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.