Vrouwenpolderse dagen

1 min read236 views

De Vrouwenpolderse Dagen zetten het pittoreske dorpje weer op zijn kop en ik was erbij! Het zonnetje scheen, de sfeer was gezellig en het strand dichtbij. Ik heb volop genoten! Oh, en een VLOG gemaakt. Komt dat zien, komt dat zien!

Met de Vrouwenpolderse Dagen is het heerlijk vertoeven in het Zeeuwse dorpje. Loop gezellig over de toeristische markt, snuffel rond op de braderie en geniet van het zonnetje op het terras. Ook kinderen vermaken zich prima op de kinderkermis en in de grote tent gaan de voetjes van de vloer. Gisteren was ik er op uitnodiging bij en ging ik letterlijk de lucht in op de Vrouwenpolderse Dagen.

Meer zien? Bekijk dan mijn nieuwste VLOG. Ook zin om te gaan? Je kunt vandaag en morgen nog genieten op de Vrouwenpolderse Dagen 2017. En anders zie ik je gewoon volgend jaar!

Meer informatie & programma Vrouwenpolderse Dagen vind je hier »

 

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment
  • Jol
    26 mei 2017

    Top! Wat goed gebracht??