De weekendtips van 13, 14 en 15 januari

3 min read339 views

Ojeej, het is vrijdag de dertiende en er is ook nog eens storm op komst. Misschien moeten we dit weekend beter binnen blijven. Of je trotseer gewoon het weer en ga er lekker op uit in Zeeland. Nog tips nodig? Dit is er allemaal te doen in het weekend van 13, 14 en 15 januari.

vrijdag 13 januari

Test je voetbalkennis

In CineCity is er dit weekend de Voetbalquiz XL. Presentator Barry van der Hooft test je voetbalkennis in acht vragenrondes. De hoofdprijs: naar een wedstrijd van Borussia Dortmund in het prachtige Signal Iduna Park stadion. Kom met je vrienden/team/voetbalploeg naar Vlissingen en doe mee! Meer informatie »

zaterdag 14 januari

Winters genieten

Wanneer de storm voorbij is, is het zeker een aanrader om nog even te genieten van Middelburg Winterstad. Dit is het laatste weekend dat je kunt genieten van de winterse sfeer in Middelburg en ook de ijsbaan wordt volgende week weer opgeruimd 🙁 Wil jij het nog wel meemaken? Dan is dit je kans.

Culi-winterfeest

Of ga naar Koudekerke voor het Culi-winterfeest. Op het Dorpsplein staat er deze zaterdag van 16:00 tot 21:00 uur een wintermarktje met eten, drinken en muziek. Plaatselijke ondernemers verkopen hapjes en drankjes voor het goede doel en DJ Erik zorgt voor livemuziek.

Maak kennis met future bass en trap

Aanstaande zaterdagavond is de eerste editie van Plugged in De Spot, Middelburg. Dit nieuwe concept laat ons kennismaken met future bass en trap, en zeker weten dat dit dé dance avond wordt om naar uit te kijken. In de VS is het al helemaal hot en samen met lokale Zeeuwse dj-acts en resident JAILO gaat Zeeland vast ook snel helemaal los op de vette basslines en zoele beats. De entree is deze allereerste editie GRATIS. Wees erbij! Lees meer over Plugged »

Old school feestje

Is dat niets voor jou? Herbeleef dan gouden tijden tijdens het 80’s/90’s/00’s PARTY in Zierikzee. ABBA, Wham, Spice Girls, en alle andere hits waar jij op dansten met je schoolvriendinnetjes.

Zondag 15 januari

Het leukste uitje van Zeeland

Heb jij al gehoord dat het muZEEum in Vlissingen gekozen is tot het Leukste uitje van Zeeland 2017? Tijd voor een bezoekje! In dit museum ontdek je de rijke Zeeuwse maritieme geschiedenis en is ook voor kinderen erg leuk en spannend. Het gebouw, de collecties en het adembenemende uitzicht op zee, zorgt ervoor dat muZEEum de nummer 1 is van Zeeland. Oh en er is nu ook een tijdelijke tentoonstelling van Wim Hofman. Speciaal ter ere van deze overwinning zijn er GRATIS rondleidingen in het museum. Op zaterdag en zondag tussen 14.00 en 15.30 uur. Komen jullie ook?

Naar de bios

Zin om naar de bios te gaan? Dan heb ik nog een goede tip voor je: Brimstone. Deze duistere film met Kit Harington en Dakota Fanning speelt zich af aan het einde van de 19e eeuw en zit verrassend goed in elkaar. Leuk feitje: de Goesenaar Raimond van Soest heeft het storyboard getekend voor deze film.

EEN HEEL FIJN WEEKEND ALLEMAAL! EN HEB JE ZELF NOG WEEKENDTIPS? LET ME KNOW #ZEEUWSENZO

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.