Weekendtips Zeeland #34 – Knallend het nieuwe jaar in!

2 min read307 views

Dit weekend is wederom een speciaal weekend: we gaan immers het nieuwe jaar in. Of je nu slabberjan gaat spelen, oliebollen eten met vrienden of gewoon lekker thuis blijft op de bank. Met deze weekendtips ga jij knallend het nieuwe jaar in!


zaterdag 31 december en zondag 1 januari, Goes

Naar het circus

Op het Molenplein in Goes staat het Nationaal Circus Barani. Dit Kerstcircus is weer een leuk uitje voor jong en oud met dieren, acrobaten en clowns! Ook dit weekend kun je elke dag genieten in de verwarmde circustent en genieten van de show. Nog tot en met 8 januari 2017.

Meer informatie en tijden »


zaterdag 31 december, Middelburg

Schaatsen met oliebollen

Wat is er leuker dan schaatsen? Schaatsen met oliebollen! Deze zaterdag is het oliebollen schaatsen op de ijsbaan in Middelburg. Dus kom gezellig schaatsen in de magische winterstad en geniet van de oliebol.


Zaterdag 31 december, Middelburg

Oudejaars Bike Ride

Ga sportief het nieuwe jaar in en maak nog gezellig wat kilometers in het oudejaar. Met de Oudejaars Bike Ride maak je een mooie rit van 35 km door Zoutelande, Meliskerke, Grijpskerke, Sint Laurens en Middelburg. Het tempo is voor iedereen te doen (zeggen ze tenminste) en het verzamelpunt is tussen 9:30 en 10 uur bij Brasserie ’t Hoofdkantoor op Woonboulevard de Mortiere in Middelburg.


Zaterdag 31 december, meerdere locaties

Oud&nieuw feestjes

Heb jij al plannen met oud&nieuw? Misschien ga je dan wel naar één van de vele leuke oud&nieuw feestjes in Zeeland. Ben je nog op zoek naar een party? Kijk dan hier voor de leukste feestjes in Zeeland »

Vier oud en nieuw in Zeeland


Zondag 1 januari, meerdere locaties

Nieuwjaarsduik

Begin 2017 fris met een nieuwjaarsduik! Op 1 januari kun je om 12.00 uur een frisse nieuwjaarsduik nemen bij strandpaviljoen ’t Halve Maentje in Breskens en nadien genieten van lekkere erwtensoep. Op het Badstrand in Vlissingen duikt iedereen om 13:30 de zee in en de Domburgse Unox Nieuwjaarsduik op Strand Noordduine start stipt om 14 uur. Geen zin om je badpak aan te trekken? Je kunt ook gewoon lekker aan de kant toekijken naar de nieuwjaarsduik aan de Zeeuwse kusten.


Mijn weekendplannen

Dit weekend gaan wij op de kat passen en genieten met zijn tweetjes. Op oudjaarsavond gaan we richting vrienden en daar gaan ik proberen wakker te blijven tot na 12 uur. Ik ben de laatste dagen namelijk erg moe ’s avonds, maar ik heb een mooie fles bubbels gekocht op de Goese Kerstmarkt en die wil ik erg graag open knallen met oud&nieuw. Jullie nog tips om niet als een oud vrouwtje in slaap te vallen? Let me know!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.