De weekendtips voor 27, 28 en 29 januari

3 min read238 views

Het is alweer het laatste weekend van januari en ik heb een druk weekend voor de boeg. Ik heb namelijk nieuwe plannen voor de weekendtips en deze blog. Maar voordat ik aan de slag ga backstage, eerst nog jullie geliefde weekendtips voor 27, 28 en 29 januari.

Hebben jullie trouwens al de winactie op Instagram gezien? LEES HIER MEER!

Vrijdag 27 januari

Voor tieners

Als ik tiener was (ouder dan 11, maar jonger dan 20) dan weet ik precies waar ik op vrijdagavond zou rondhangen: op Teenagers-Go van Aemstie Alive op Westen-Schouwen. Het programma is geweldig! Lasergames, silent disco, Wipe-Out, fotoshoots en zelfs een vrij val. En de toegang is GRATIS en er is ook nog eens GRATIS busvervoer. Ik zou het wel weten! *wilt weer even jong zijn* Kijk hier voor meer informatie en bustijden »

Country & Blues

Op vrijdag 27 januari om 20:00 presenteert Peetman Wisse zijn nieuwe EP ‘Day or Two’ in de huiskamer van Robuust in Middelburg. Het belooft een avond vol akoestische country en blues te worden met zowel eigen nummers als klassiekers van Johnny Cash, Elvis Presley en Doc Watson. Geniet van een avondje muziek en de eerste 25 bezoekers krijgen bij hun consumptie een GRATIS EP erbij. Zo kun je ook thuis nagenieten.

Voor de 25-plussers

Vrijdag is het weer 25+ feest in Tymphaan, Middelburg. Swing op de beste soul, funk en disco. Vergeet dus zeker niet je dansschoenen aan te doen en samen met al je vrienden en vriendinnen een ouderwets stapavondje te beleven.

Zaterdag 28 januari

Goed om te weten: Westertunnel is vandaag gratis

Happy New Year

In Goes start deze zaterdag het themajaar Goes-Azië op een wel zeer spetterende manier: met een Chinees nieuwjaarfeest. Om 8 voor 8 ’s avonds begint het feest buiten bij theater de Mythe met een heuse Lion Dance. Daarna is binnen vanalles te beleven en krijg je een klein voorproefje wat dit themajaar voor ons in petto heeft. De avond is GRATIS. Oh en er zijn Aziatische lekkernijen. Meer redenen om te komen hebben wij toch niet nodig?

Blues theater

Ben je dol op blues? Dan sta je deze zaterdag te swingen in Het Arsenaaltheater in Vlissingen. Daar vindt namelijk de 8e editie van Scheldeblues plaats. Vanaf 19:15 kun jij genieten van bands als Wild May West, The Blue Clay, Meena Cryle & The Chris Fillmore Band en nog meer andere headliners. De voorverkoop is inmiddels gestart. Meer informatie en tickets »

Zondag 29 januari

Het leukste uitje van Zeeland

Heb jij al gehoord dat het muZEEum in Vlissingen gekozen is tot het Leukste uitje van Zeeland 2017? Tijd voor een bezoekje! In dit museum ontdek je de rijke Zeeuwse maritieme geschiedenis en is ook voor kinderen erg leuk en spannend. Het gebouw, de collecties en het adembenemende uitzicht op zee, zorgt ervoor dat muZEEum de nummer 1 is van Zeeland. Oh en er is nu ook een tijdelijke tentoonstelling van Wim Hofman. Speciaal ter ere van deze overwinning zijn er GRATIS rondleidingen in het museum. Op zaterdag en zondag tussen 14.00 en 15.30 uur. Komen jullie ook?

Lachen in de middag

Zin om een middagje te lachen? Schrijver en Cabaretier Hans Dorrestijn staat deze zondag in het theater. Laat je meevoeren in zijn barre werkelijkheid, zing mee met zijn aanstekelijke liedjes en lach om zijn slimme grappen. Dorrestijn is geestig, ijzersterk en ontroerd tevens. De show blijft intiem, dus er zijn slechts een beperkt aantal tickets verkrijgbaar. Meer informatie en tickets »

Speciaal voor de kids

Paardjes kijken

Zaterdag 28 januari kun je van 10:00 tot 16:00 uur kijken naar Zeeuwse trekpaarden in het bos. Bij Eikenoord in Oostkapelle zie je de grote paarden aan het werk en boomstammen slepen door het bos. Het is alsof je terug bent gegaan in de tijd, maar dat maakt het zo leuk. Daarna nog een frisse boswandeling en jullie zondag is helemaal geslaagd! Parkeren kan GRATIS op het parkeerterrein Randduin.

Eens een andere film

Alle kinderfilms in de bioscoop gezien? Beleef dan eens een andere film in Cinema Middelburg. Hier draait zondag 29 januari de – van oorsprong Zweedse – film ‘Siv gaat logeren’. In de film gaat een 7-jarig meisje logeren bij het nieuwe meisje in de klas. ‘S nachts gebeuren er echter allerlei bijzondere dingen en achter elke deur is een nieuw avontuur. Een film die volgens de pers anders is dan andere films. Ook leuk: voor kinderen kost een filmkaartje slechts 6 euro.

EEN HEEL FIJN WEEKEND ALLEMAAL! EN HEB JE ZELF NOG WEEKENDTIPS? LET ME KNOW #ZEEUWSENZO

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.