De weekendtips voor 20, 21 en 22 januari

3 min read223 views

Duim, duim, duim, dat we dit weekend kunnen schaatsen op echt natuurijs! Stel je toch eens voor dat we in de haven van Middelburg kunnen schaatsen, dat zou echt super leuk zijn. Zeker weten dat dat dan mijn nummer 1 tip is voor dit weekend. Maar zolang we niet zeker weten of dat gaat lukken in Zeeland: hierbij nog meer leuke weekendtips voor 20, 21 en 22 januari.

Vrijdag 20 januari

Sportief met lampjes

Zin in een sportieve vrijdagavond? Ren of wandel mee door de straten en over de wallen van Hulst tijdens Hulst By Light Run. Check even op Facebook voor startbewijzen en verzamel om 19:30 aan de start voor een leuke avond. Vergeet je lampjes niet 😉 Start 19:30.

Mash-up Kings

Voor een muzikaal avondje ga je richting De Spot voor de Memphis Maniacs. Deze koningen van de Mash-Up zorgen voor een spectaculaire muzikale show en zeker weten dat deze avond ontpopt tot een super tof feestje. Aanvang 21:30. Koop hier je tickets »

Voor de ‘oudjes’

Vanavond is THAT’S MY JAM er weer! Dit 25+ feestje in Café Schuttershof in Middelburg is volgens kenners het leukste feest voor ons ‘oudjes’ en een top tip voor een avondje uit. Ga lekker los te gaan op de muziek van toen en laat je dance moves zien op de dansvloer. Tijd van 23:00 tot 4:00 uur. Tickets aan de deur.

Nieuw feestje alert!

Als we het dan toch over feestjes hebben: in Goes is vrijdag 20 januari de eerste editie van Ensemble in El Toro Goes met live on stage Jonna Fraser. Deze avond (of eigenlijk nacht) is volgens zeggen Classy & Fabulous met de lekkerste Latin-Afro-Urban-Electic beats. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Tijd van 23:00 tot 4:00 uur. Koop tickets »

Zaterdag 21 januari

In de modder crossen

Zowel vrijdag als zaterdag worden de Zeelandhallen in Goes omgebouwd tot een Supercross stadion. Honderden coureurs komen strijden voor de ereprijs en dat wordt uiteraard een spektakel. Zin om motorcross te zien in volle glorie? Dan moet je dit weekend dus zeker in Zeeland zijn. Tijden van 14:00 tot 22:00 uur. Bekijk voor meer informatie de website van SX Goes »

Vraag het de regisseur

Wil jij graag de duistere film Brimstone zien? Wacht dan tot zaterdagavond, want dan is er een speciale voorstelling in CineCity Vlissingen. De regisseur Martin Koolhoven is dan namelijk in Zeeland en beantwoord alle vragen samen met storyboard artiest en Zeeuws Raimond van Soest. Meer weten over de film en tickets vind je hier »

Gin & Tonics drinken

Om je zaterdag compleet te maken ga je natuurlijk nog even de kroeg in. In Middelburg kan dit heel goed en zeker met al die lekkere gin&tonics om te proberen. De beste G&T’s drink je overigens hier »

Zondag 22 januari

Creatief met veren

Deze zondag kun je creatief aan de slag bij InMiddels in Middelburg. Vind jij die plantenhangers en verenkettingen ook altijd zo leuk? Kom er dan eentje zelf maken op de Workshop van 22 januari! De kosten zijn 30 euro, maar dat is inclusief alle materialen, thee/koffie en iets lekkers (ik hoop op taart). Meld je aan via mail: info@ilsevanesbloemenatelier.

Speciaal voor de kids

leuk doen kinderen tip kids approved groen vinkje

Tulpen plukken

Zaterdag is het Nationale Tulpendag en dat vieren ze bij Intratuin Koudekerke met workshops en tulpen plukken! Kom ook met je (klein)kinderen en pluk je favoriete kleur tulp met bol en al. Je betaalt slechts 1 euro voor 10 tulpen! Mijn (nu nog lege) vaas staat al klaar. Vanaf 11 uur. Meer informatie »

Kleuterbioscoop

Voor kinderen kan de eerste keer naar de bioscoop best spannend zijn. Speciaal voor de kleine bioscoopbezoekers heeft CineCity Vlissingen een kleuterbioscoop om ze een beetje te laten wennen. Tijdens de film wordt het zaallicht gedimd, maar gaat niet helemaal uit en het geluid staat iets zachter dan normaal.  Na de film krijgen alle kindjes een echt filmdiploma! Deze zondag draait Masha en de Beer in de kleuterbioscoop. Kijk hier voor informatie en tickets »

EEN HEEL FIJN WEEKEND ALLEMAAL! EN HEB JE ZELF NOG WEEKENDTIPS? LET ME KNOW #ZEEUWSENZO

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.