Vlog – Foodtruck Festival Smaak aan Zee

2 min read8.2K views

In de weekendtips heb je al kunnen lezen dat er dit weekend een foodtruck festival is op de Brouwersdam. Smaak aan Zee vindt plaats op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, en natuurlijk aan zee. Een perfecte locatie voor dat fijne vakantiegevoel en met een feestelijke vibe. Vrijdag was ik daar met mijn familie en heb ik weer eens lopen vloggen. Benieuwd? Hieronder vind je mijn nieuwe vlog met een korte sfeerimpressie van het Foodtruck Festival Smaak aan Zee.


Over het Foodtruck Festival Smaak aan Zee

Smaak aan Zee is een nieuw festival vol lekker eten, leuke muziek en workshops. Ook staat er een zweefmolen en is er een grote variatie aan Foodtrucks te vinden (zo’n 30 trucks). Tussen de Noordzee en het Grevelingenmeer is het heerlijk genieten van zoete gebakjes, goede wijnen, stoere burgers, echte sushi en lekker milkshakes met een foef en een kersje erop.

Waar is het Foodtruck festival Smaak aan Zee

Pal naast het Grevelingenmeer, naast het spiksplinternieuwe ontdekattractie en inspiratiecentrum Grevelingen, vind je het festivalterrein. Volg gewoon de weg naar de Brouwersdam en daarna leiden de grote gele borden op de N57 jou naar het festival. Vanuit Zeeland ligt het terrein net over de grens in Zuid-Holland, maar dat mag de Zeeuwse pret natuurlijk niet drukken 😉

Wanneer is het Foodtruck Festival Smaak aan Zee

Vrijdag 17 juni, van 16:00 – 23:00 uur
Zaterdag 18 juni, van 11:00 – 23:00 uur
Zondag 19 juni, van 11:00 – 21:00 uur

Wat kost het Foodtruck Festival Smaak aan Zee

Naar het festival toegaan kost je helemaal niets! Parkeren is gratis en ook is er geen entree. Wel kost het eten zelf natuurlijk geld, maar dat kan je zelf in de hand houden natuurlijk. Op het festivalterrein kun je betalen met speciale munten, deze kosten 2,50 voor 1 munt. Als voorbeeld: een milkshake is 2 munten en een zak friet met mayo 1,5 munt.

Veel plezier!

Milkshakes drinken op het Foodtruck Festival Smaak aan Zee

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Eilish
  21 juni 2016

  Dit was me toch iets te ver om even te gaan kijkn. Ik ga wel naar Rrrollend in Vlissingen!

  • graceschouteren
   21 juni 2016

   Oh ja! Daar wil ik ook heen. Dat is dit weekend toch?