5x mijn favo eettentjes in Renesse

Location: 3 min read968 views

Honger? In Renesse vind je leuke eettentjes, chique restaurants en hippe wijnbars. En ook een paar top opties voor met kinderen. Voor ieder wat wils dus! Vandaag verklap ik mijn vijf favo eettentjes in Renesse. Smakelijk!

Renesse heeft een speciaal plekje in mijn hart. Van kinds af aan kwam ik hier namelijk al en ik heb er zo’n 10 jaar elke zomer gewerkt in de horeca. Op mijn zeventiende werkte ik daar bij de Griek, daarna bij De Wig, Het Wapen van Zeeland en tegen de duinen aan bij Zeerust. Daarnaast gingen we tijdens onze vakantie natuurlijk ook nog vaak lekker uiteten. Ik ken dus ongeveer elk eettentje wel in Renesse. Mijn favo plekjes deel ik vandaag met jullie. Hopelijk vinden jullie deze eettentjes net zo lekker als mij.

Oh, en in deze lijst heb ik even de strandtentjes eruit gelaten. Hierover later meer 🙂


 

#bbq? #friends #kurztrip #renesse #2017 #party #foodporn

Een bericht gedeeld door Andreas Ebbing (@andyebb1982) op

Grand Café Helder

Aan de rotonde vind je Grand Café Helder met puur (Zeeuwse) gerechten. Met een fijn terras en heerlijk zitgedeelte binnen bij de open haard is het heel het jaar genieten bij deze eettent. En ook leuk: je kunt er indoor barbecueën.

Helder // Hogezoom 139


 

About last night… ?????? #foodporn

Een bericht gedeeld door Hayley & Sander (@travelintechnicolour) op

Wijnbar BRUT

Hou jij ook zo van wijn en borrelen? Dan zit je bij deze hotspot helemaal goed. Met een uitgebreide wijnkaart (en G&T’s uiteraard) geniet je hier van een wisselende kaart dat ideaal is om te delen. Of wat dacht je van een High Wine? Absoluut een top avondje uit!

BRUT // Korte Reke 1


 

Really liking the idea of the #playpark next to the #restaurant #eatdinnerinpeace

Een bericht gedeeld door Eloise Prinsloo (@eloiseprinsloo) op

Restaurant en Speeltuin Schouwer Hoeck

Dit gezellige familierestaurant is de beste keuze met kids. Bij het restaurant is namelijk een leuke speeltuin waar jouw kinderen lekker kunnen ravotten. Het eten is normaal, maar eerlijk is eerlijk. Je kunt er wel relax eten zonder dat de kleintjes zich vervelen. En dat maakt dit zeker een favo plek bij mij.

Schouwer Hoeck // Laone 32


 

FOOD! Vandaag ontdek je mijn favo eettentjes in Renesse op mijn blog. Welke is jouw favoriet?

Een bericht gedeeld door Grace | ZeeuwsenZO (@zeeuwsenzo) op

Eetcafé de Loze Visser

De Loze Visser vind je tussen de campings en is daardoor vaak een stuk rustiger dan de eettentjes in het centrum. Vooral het groene terras buiten is echt een fijn rustpuntje waar je lekker kunt eten. Ook voor de lunch of als je niet zo’n grote eter bent! Want je kunt hier ook halve gerechten bestellen. Slim en fijn. Mijn favoriet is de gewokte teriyaki varkenshaas.

De Loze Visser // Hoogenboomlaan 38


 

Zeeuws genieten #proefenbeleef#summerlife #Zeeland #restaurantdewig

Een bericht gedeeld door Renske Schapendonk (@renskeschapendonk) op

Restaurant De Wig

Sinds ik hier werkte is restaurant De Wig echt totaal veranderd. Aan het roer staat nu chef Jimmy Verboom, die tien jaar geleden ook al hielp in de keuken, en hij heeft het restaurant veranderd naar een chique tent. Natuurlijk ook met Zeeuwse specialiteiten die jouw culinaire smaakpupillen laten tintelen. De prijsklasse is er ook naar, dus neem een goed gevulde portemonnee zeker mee.

De Wig // Hogezoom 181A

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.