5x leuke koffietentjes in Middelburg

Location: 2 min read1.8K views

Zin in een goede kop koffie? Speciaal voor jullie coffeelovers zet ik vandaag de leukste koffietentjes in Middelburg op een rij.


Robuust

Volgens het AD drink je de lekkerste kop koffie in Zeeland bij espressobar Robuust en dat is niet zo vreemd, want ze werken hier met grote passie. Naast super goede koffie vind je hier een verse gezonde kaart, tweedehands lp’s en om de zoveel tijd een optreden.

robuustmiddelburg.nl


Koffiebar Expresszo Middelburg

Een andere topper op het gebied van koffie is Expresszo. Een tosti en laptop erbij en je kunt hier aan de grote tafel urenlang genieten en alle verschillende soorten koffie’s proberen. Ik schreef er trouwens al eerder een blog over deze hotspot. LEES HIER MEER »

expresszo-middelburg.nl


Sint John

De absolute favoriet van mijn vriend: Sint John. Verstopt in de ‘Zeeuwse jordaan’ zit deze sfeervol koffietent met een groot terras. Het is hier heerlijk genieten in het zonnetje van één van de vele soorten koffies.

sintjohn.nl


Wooncafé vind ik dus zo’n enorm leuk tentje en ze serveren er ook nog eens goede koffie. Gewoon good old koffie met een likeurtje en slagroom; zonder onzin, marshmellows of glittertjes. De lunchkaart is daarbij ook nog eens super lekker en die gebakjes Mmm. LEES HIER MEER »

wooncafe-middelburg.nl


RØST

Eerlijke koffie drink je bij RØST. Deze nieuwe espressobar is fijn en licht. Je kunt er kiezen uit diverse bonen, zoals van de Zeeuwse branding, en een extra cafeïne shotje erbij is ook geen probleem. Plan je bezoekje ook zeker eens rond lunchtijd en geniet van een huisgemaakte broodje of soep.

rostmiddelburg.nl


Wat is jouw favoriete koffietentje? Laat het me weten. Dit kan via Facebook, tag ZeeuwsenZO op Instagram of op Twitter en gebruik de hashtag #ZeeuwsenZO.

Pin voor later

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Jorinde
  30 januari 2017

  Ik kom bij de eerste vier allemaal even graag! De vijfde ken ik nog niet! Daar ga ik snel eens heen!

  • Grace
   30 januari 2017

   Die vijfde bestaat ook nog niet zo lang, maar zeker ook een aanrader. Laat je het me weten wanneer je er eens geweest bent. Ben benieuwd wat je ervan gaat vinden.