Zeeuwse flessenpost – Giveaway

2 min read550 views

Een Valentijnskaart te cliché? Wat dacht je dan van een message in a bottle. Super romantisch! En ook leuk: in samenwerking met MYKK mag ik een Zeeuwse flessenpost weggeven. Liefde overal.

Giveaway Zeeuwse flessenpost

Het Zeeuwse flessenpost is een schattig glazen flesje met Zeeuwse dingetjes. Het flesjes is gevuld met zand, schelpjes en een Zeeuws knopje. Ook zit er een rolletje papier in, waar je een eigen persoonlijke tekst op kunt schrijven. Leuk om te geven en te krijgen. Vooral als je er een romantische boodschap op schrijft voor jouw Valentijn.

Ook zit er in de flessenpost een typisch Zeeuws knopje. Dit is typisch Zeeuws en eventueel ook eruit te halen en te dragen aan de leren ketting.

Verras jouw Valentijn met flessenpost uit Zeeland!

Win win win!

Win deze Zeeuwse flessenpost van MYKK!

Kans maken op dit cadeau?

Meedoen? Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is de foto op Instagram te liken, ons beide te volgen op @mykk_nl en @zeeuwsenzo en een reactie achter te laten zodat we weten dat je meedoet. That’s all!

Je mag ook altijd de foto delen met de #zeeuwsenwin en ons daarin taggen. Dan gooi ik je naam een extra keer in de hoge hoed.

Meedoen kan t/m donderdag 9 februari 2017. Op 10 februari wordt de winnaar bekend gemaakt.

Ik ben trouwens erg benieuwd wat voor boodschap jij wel zou willen versturen!


Deelnemen kan wanneer je in Nederland of België woont. Meerdere reposts of reacties achterlaten heeft geen invloed op je winkansen, 1 reactie is genoeg. De winnaar worden op vrijdag 10 februari bekendgemaakt.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Cobi
  26 januari 2017

  Wauw wat een gave actie. De geliefde knop in een modern jasje zou ik als halfbloed Zeeuw heel graag aan m’n collectie toevoegen

  • Grace
   30 januari 2017

   Duim duim!