MuZEEum is het leukste uitje van Zeeland 2017

Location: 2 min read230 views

Vers van de pers: Het muZEEum in Vlissingen is gekozen tot het ‘Leukste uitje van Zeeland 2017’. In dit museum ontdek je de rijke Zeeuwse maritieme geschiedenis en is ook voor kinderen erg leuk en spannend! Het gebouw, de collecties en het adembenemende uitzicht op zee, zorgt ervoor dat muZEEum de nummer 1 is van Zeeland.

Althans volgens de ruim 50.000 leden van de ANWB uit een grote landelijke verkiezing. Het Zeeuws maritiem muZEEum scoorde de hoogste cijfers op de onderdelen; prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en aanbod. Dinsdag werd de prijs uitgereikt op de Vakantiebeurs in Utrecht en zeker weten dat het muZEEum er erg blij mee is.

Gefeliciteerd!

Ook de bezoekers van TripAdvisor vinden muZEEum het mooiste wat Vlissingen te bieden heeft. Oké, de Vlissingse boulevard scoort daar net wat hoger, maar dat is geen uitje-uitje. De reacties van bezoekers zijn overal lovend en vooral de variatie en verrassend tentoonstellingen vallen goed in de smaak. Het fijne aan dit museum is ook dat je niet alleen kijkt naar wat schilderijen, maar ook veel kan doen. En dat maakt dit museum nu zo’n leuk uitje.

Nog meer leuke uitjes in Zeeland

In totaal deden 10 uitjes meer aan de verkiezing voor ‘Het leukste uitje van Zeeland’. Het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk ging er met de tweede prijs vandoor en de favoriet – en de laatste 6 jaar de grote winnaar Berkenhof ’s Tropical Zoo in Kwadendamme moest het dit jaar doen met de derde prijs. Andere genomineerde waren het Cameramuseum in Zierikzee, Stoomtrein Goes-Borsele in Goes, Het Ezelhuis in Kamperland, Deltapark Neeltje Jans in Vrouwenpolder, Mini Mundi in Middelburg, Het Arsenaal in Vlissingen, ’t Klok ‘Uus in ‘s-Heer Arendskerke.

Wil jij ook naar het Zeeuws maritiem muZEEum? Met een vol zegelboekje van de AH krijg je de 2e entreeticket GRATIS.


MuZEEum informatie

Zeeuws maritiem muZEEum
Nieuwendijk 11
4381 BV Vlissingen
website
e-mail

T: +31 118 41 24 98

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag
10:00 uur tot 17:00 uur

Tijdens schoolvakanties ook op maandag open

Toegangsprijzen:

Volwassenen – € 10
Kinderen 4 t/m 12 jaar – € 5
Kinderen t/m 3 jaar – Gratis

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.