Weekendtips Zeeland #33 – Fijne kerstdagen!

3 min read8K views

Aankomend weekend staat geheel in het teken van kerst. Geniet van foute kerstfeestjes, bezoek een betoverende winterstad of shop nog snel een kerstcadeautje: hierbij mijn weekendtips voor een kerstig weekendje Zeeland.


Het hele weekend lang, Middelburg

Middelburg Winterstad

Zin in een dagje weg en lekker genieten van een stad in kerstsfeer? Kom dan tot en met 15 januari genieten in het betoverende Middelburg Winterstad. Van leuke activiteiten, warme terrasjes, gl├╝hwein tot een mooi verlichte ijsbaan: het ideale dagje uit de hele kerstvakantie lang! Oh, en parkeren is vanaf vandaag ook gratis ­čśë

Lees hier mijn blog over Middelburg Winterstad ┬╗


Vrijdag 23 december, Hulst

Kerstkoopavond

Nog een cadeautje nodig voor onder de boom? In Hulst is er vanavond een extra Kerstkoopavond. De Winkels blijven open tot 20.00 uur en daarnaast is het ook gewoon lekker genieten in deze vestingsstad.


Vrijdag 23 december, Vlissingen

Foute Kerstfeest

Vanavond is het foute kerstfeest in de Timmerfabriek. Jammer genoeg is het uitverkocht, maar voor iedereen die een kaartje heeft: heel veel plezier!


Vrijdag 23 december, Middelburg

Kerst Karaoke

Vandaag is op de ijsbaan in Middelburg karaoke. Zing mee met de boswachters en geniet van de winterse sfeer van de stad. Trek ook zeker even je schaatsen aan en zwier over de ijsbaan.


Zaterdag 24 december, Middelburg

Keukensessie

Deze zaterdag kun je genieten van een lekkere lunch in kerstsfeer ├ęn met live kerstmuziek. Van 14:00 tot 15:30 is het Keukensessie tijd in het Wooncaf├ę. Geniet van zoetigheden, zoals truffelglaasjes, chocolade notenlollies en nog veel meer.

Lees hier mijn blog over het Wooncaf├ę ┬╗


Zaterdag 24 december, Middelburg

Kerstnacht met Grandpa Nick Sessieband

Zit je met Kerstavond niet in de kerk? Of heb je daarna nog zin in een dansje? Kom dan zeker richting het vernieuwde Broolklyn voor de Kerstnacht met de enige ├ęchte Grandpa Nick Sessieband! Het dak gaat eraf en ik weet uit ervaring dat deze band er een waar feestje van maakt. Kaartjes kosten 5,- en zijn alleen verkrijgbaar aan de deur. Zie ik je daar?

Zaterdag 24 december, Middelburg

Jingle Beats

Een ander feestje in Middelburg is Jingle Beats in Schuttershof. Op de leukste (kerst)beats dans je de hele avond lang in je meest toffe kerstoutfit. En ze delen trouwens ook kerstmutsen uit. Dat belooft dus een mutsig feestje te worden.


Zaterdag 24 december, Goes

Kerstavond feesten

In Goes staat er een leuk feestje gepland in Jersey. Hier draait DJ Raymondo de leukste plaatjes. In het Postkantoor vind je hele avond lang livemuziek. Vanaf 21:00 geven Copycat en Isabel Provoost je een te gekke avond uit. De perfecte manier om jouw kerst mee te beginnen.


Mijn weekendplannen

Vanwege de feestdagen ga ik de komende dagen vooral veel genieten. Vandaag nog even boodschappen doen, kijken of ik naar de kapper kan en misschien vanavond shoppen (thank god, it’s koopavond!). Morgen staat schaatsen en gourmetten op de planning. Daarna gaan we naar Brabant voor de verjaardag van een vriendinnetje en naar de nachtmis. Eerste kerstdag is het cadeautjes tijd en gaan we nog iets leuks doen. De maandag vieren we tweede kerstdag bij mijn schoonouders en gaan we spelletjes spelen. Nu al zin in!

Wat zijn jouw plannen met de kerstdagen? #zeeuwsenZO

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Marjoleijn (Kamer 51)
  23 december 2016

  Yeah, weer genoeg in Zeeland dit weekend! Thanks voor de tips en fijne feestdagen gewenst! Ik ga lekker mensen opsluiten bij Kamer 51, veel eten bij vrienden en familie en op de bank hangen met een boek dat vast-en-zeker weernvoor mij onder de boom zal liggen… Enjoy your holidays!

  • Grace
   27 december 2016

   Klinkt heerlijk Marjoleijn! Hopelijk heb je een fijne kerst gehad. Wij zijn eerste kerstdag trouwens opgesloten in een bunker :O Dat is nog eens een leuk kerstcadeau haha. En toevallig lag er ook een boek voor mij onder de boom. Welke heb jij gekregen?