Weekendtips Zeeland #8 – Concert at SEA en mijn verjaardagsfeestje

2 min read260 views

Aankomend weekend is er weer genoeg te doen in Zeeland en volgens de eigen weerman van Concert at SEA wordt het ook vrij goed weer. Dus ga er lekker op uit! En mocht er toch een buitje vallen, dan draait altijd nog ‘Finding Dory’  in de bioscoop 😉

Geniet: bij Festival Geniet

Aankomende zaterdag 2 juli is Festival Geniet bij boerderij Hof Keizersweel in Wemeldinge. Dit festival is een bijzondere braderie, waar je heerlijk kunt genieten en shoppen bij de leukste kraampjes, van live muziek en diverse workshops. Ook ZeeuwZe is van de partij voor al jouw vragen over bloggen. Ook kan je allerlei handwerkjes en eigengemaakte lekkernijen scoren. Allemaal echt Zeeuws!

Zaterdag 2 juli, van 10:00 tot 21:00 uur
Entree: € 2 voor kinderen en € 3 voor volwassenen

MEER INFORMATIE & PROGRAMMA FESTIVAL GENIET

Muziek: op Concert at Sea

Dit weekend is de jubileum editie van Concert at SEA! En ik ben er niet bij 🙁 Maar als je straks lees wat mijn weekendplannen zijn, snap je ook dat ik een goede reden heb hiervoor. Toch vind ik het jammer, want ik was er 10 jaar geleden wel bij! En het jaar daarna en het jaar daarna … Zelf heb ik mooie herinneringen aan CAS. Zo ging ik het eerste jaar al helemaal uit mijn dak bij Racoon en het jaar daarop was ik met mijn moeder en haar vriendinnen aan het springen met Van Velzen. Beide keren redde ik het niet om BLØF te zien (ik was nog jong en wilde op tijd naar bed), maar het derde jaar genoot ik met volle teugen van deze Zeeuwse band. Iedereen die wel gaat: heel veel plezier! Het is en blijft het leukste muziekfestival van Zeeland in mijn ogen.

Vrijdag 1 juli, van 12:00 tot 01:15 uur
Zaterdag 2 juli, van 12:00 tot 01:15 uur

Meer informatie & line up Concert at SEA

Concert at SEA - T-shirt memories throwback 2006

Watersport: Deltaweekend

Wie wordt Zeeuws Kampioen Zeilen? We weten het na de bijzondere wedstrijddagen van het Deltaweekend in Zierikzee. Kijk naar de diverse zeilboten, de waterraces en feest ook zeker mee aan wal!

Vrijdag 1 juli, zaterdag 2 juli en zondag 3 juli

Meer informatie & tijden Deltaweekend

 Mijn weekendplannen

Zelf ben ik dit weekend te vinden in Middelburg. Ik vier namelijk met twee andere vriendinnen (alvast) onze 30ste verjaardag. Ja, je leest het goed: de 30 nadert … maar gelukkig heb ik nog een paar maandjes te gaan. Toch vieren wij het dit weekend met een lekkere tapasavond op de markt en daarna worden we opgesloten in een Escape Room. Nu al zin in! Tot morgen meiden 😀

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Comments
 • Annemijn
  1 juli 2016

  Ik zag dat Ben en Jerry’s vandaag gratis ijsjes uitdeelt in Middelburg! Woohoo! Ik heb alleen geen tijd om te gaan maar het is wel een lekkere tip :p ik ging ook jaren naar C@S maar dit jaar niet. En stiekem vind ik dat met dit weerbericht niet zo heel erg. Veel plezier met je vriendinnen!

 • Kamer 51
  2 juli 2016

  Oooh jullie komen je vanavond laten opsluiten!
  We zullen de slingers voor jullie ophangen.
  Tot vanavond!

  • graceschouteren
   2 juli 2016

   Oh! Dat zou leuk zijn 🙂 Wij hebben er echt super veel zin in!

   Tot straks.