Weekendtips Zeeland #12 – 29, 30 en 31 juli

2 min read190 views

Voor aankomend weekend heb ik weer een aantal toffe weekendtips voor jouw weekendje Zeeland! Ga lekker mossels eten, de toerist uithangen, in de Booster of  los op een festival. En laat ook zeker weten wat jouw weekendplannen zijn.

Nachtmarkt, Middelburg

Er is vanavond weer een nachtmarkt in Middelburg. Met leuke standjes met o.a. typische Zeeuwse producten, gebrande doppinda’s, woonaccessoires en mooie zonnebrillen. Dat is nog eens gezellig shoppen in de historische binnenstad van Middelburg!

Vrijdag 29 juli, van 19:00 tot 24:00 uur

Mosselfeesten, Middelburg

En ben je uitgeshopt (never!) dan kan je heerlijk genieten van de mosselfeesten op de Vlasmarkt in Middelburg! Hier vind je meerdere tentjes en terrasjes met allemaal hun ‘eigen’ Zeeuwse mossel. Naast mossels is er ook een palingroker aanwezig en kun je verse oesters eten.

Donderdag 28 juli, van 14:00 – 24:00 uur
Vrijdag 29 juli, van 12:00 – 24:00 uur
Zaterdag 30 juli, van 12:00 – 24:00 uur

Website Mosselen: wel of niet veilig om te eten

Kermis, Renesse

In Renesse is gisteren de Kermis gestart! Dus mocht je een weekje daar op de camping staan: kom ook even een rondje lopen over de kermis. Het is (jammer genoeg) toch geen strandweer, dus waarom ook niet. Al ziet die Booster er toch best eng uit. Durf jij er wel in?

Tot woensdag 3 augustus, elke dag behalve zondag, van 11:00 tot 24:00 uur

Dancetour, Goes

In Goes is er zondag de Dancetour! Dit gratis dancefestival zet heel de stad op zijn kop en is zeker de weekendtip voor deze zondag! Op de grote markt barst het feest lost met een goede line-up met verschillende DJ’s. Dans de hele dag door! Let op: alleen voor 16+.

Zondag 31 juli, van 13:00 – 22:00 uur

Website Dancetour

Mijn weekendplannen

Ik ga dit weekend sowieso even een kijkje nemen op de nachtmarkt en mosselfeesten in Middelburg. Maar zaterdag ga ik ook even richting het festival WeitjeRock en mijn vriendje opzoeken. De meeste tijd zal ik echter besteden achter mijn laptop, want ik heb erg veel filmpjes te monteren voor de Warschau vlogs 🙂 Stay tuned!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.