Weekendtips Zeeland #29 – Winterse sferen, Gilmore Girls en feestjes

3 min read261 views

Mocht je dit weekend niet voor Netflix zitten om Gilmore Girls te kijken, dan is er ook weer genoeg te genieten in Zeeland. Nu de dagen donkerder en kouder worden, kun je weer genieten van Winterfairs. Natuurlijk verblijft Sinterklaas ook nog in Zeeland en zijn er genoeg leuke dagjes uit met de kids. Mijn tips voor 25, 26 en 27 november: winters shoppen, op de foto met de Sint en Gilmore Girls kijken natuurlijk!


vrijdag 25 t/m zondag 27 november

Zeeuwse WINTER FAIR

Het weekendje in Kerststad Valkenburg smaakt naar meer en gelukkig is ook aan de Zeeuwse kust warmte en winterse gezelligheid te vinden. Op de eerste Zeeuwse Winter Fair in het Katshuis kun je genieten van een winters marktje in een prachtige omgeving. Slenter rustig rond, geniet en shop sfeervolle winterse decoratie, brocante, antiek, zilver, sieraden, kerstspulletjes en lekkernijen. Niet in de buurt van Kats? Ook in het Kameraadshuis in Sommelsdijk en op de Wintermarkt in het Ambachtscentrum in Goes kun je genieten van de feestelijke wintersfeer.


Zaterdag 26 & zondag 27 november

Ontmoet Sinterklaas en de Pieten

Natuurlijk heb je al mijn blog 5x Sinterklaas in Zeeland gelezen voor de leukste Sinterklaas uitjes. Maar sommige dingen haalden net niet die lijst, waaronder de Muziekpietendag in Zierikzee. Zaterdag lopen Pieten lopen ook rond in Sluis tijdens de Dag van de Klant (Incl. gratis parkeren!). Kan jij ondertussen rustig shoppen en genieten van leuke kortingen en extraatjes. Wat de lijst wel haalde was het Werkpaleis van Sinterklaas in Goes. Zondag 27 november op de Grote Markt kunnen kinderen met de Pieten hun Pieten-diploma halen en natuurlijk is Sinterklaas er ook. Oh, en het is koopzondag. Dus je kunt gelijk wat cadeautjes scoren.


Zaterdag 26 & zondag 27 november

De Zeeuwse Serviesbeurs

Nog op zoek naar nieuw (of eigenlijk oud) servies? Kom dan naar de Zeeuwse serviesbeurs. In Koudekerke in Het Blauwe Hof is dit weekend een groot aanbod te vinden van brocante en antieke serviezen, bestek, glaswerk en zilver. Leuk voor een sfeervol gedekte kersttafel bijvoorbeeld.


zaterdag 26 november

Muziekfestival Nisse

Deze zaterdag is de wintereditie van Muziekfestival Nisse. Vanaf 15 uur begint dit intieme gratis festival met een fijne line-up. In de tent en de kerk geniet je van muziek van de Zeeuwse Solos, Juanita de Potter, Sense, De Dijk tribute band Dubbel D. Ook erg leuk is Peter Wessel & Company, die zingt in het Zeeuws! Geniet, luister, eet, drink en dans.


Vrijdag 25 & Zaterdag 26 november

Feestjes op de Vrijdag & Zaterdag

Zin in een feestje? Kom dan zaterdag naar de Foute Party in Goes (koop hier je tickets »). Met de beste foute hits uit de 80’s en 90’s ga jij helemaal los op de dansvloer. In Middelburg kun je bij Zanzibar genieten van een diner bij kaarslicht. Tijdens het event That’s Our Song Baby geniet je van de beste liefdesliedjes, rozen, acts en meer. Perfect voor lovebirds! (schatje, mocht je dit lezen: hint hint). Al liever vrijdag stappen? Trek dan je disco schoenen aan en boogy op de beste hits uit de jaren 70 tijdens Turn The Beat Around in Seventy-Seven, Middelburg.


Een heel fijn weekend allemaal! En heb je zelf nog weekendtips? Let me know #zeeuwsweekend

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.