Een verfrissende strandwandeling: ook in de herfst richting de Zeeuwse kust

Location: 2 min read511 views

Brr, wat is het de laatste dagen koud. Maar zodra het zonnetje schijnt, is het stiekem heerlijk om een frisse neus te halen. Dan moet je toch gewoon naar buiten! En dat ik niet de enige ben, bewijzen de vele foto’s tussen de kleurrijke herfstbladeren. Geen fan van het bos? Ga dan eens een herfstige dag richting de Zeeuwse kust voor een verfrissende strandwandeling!

Strandwandelen

Tussen de Dishoek en Vlissingen

Samen met mijn vriend reden we richting een stukje strand tussen de Dishoek en Vlissingen. Hier vind je een prachtig breed zandstrand en kun je kilometers lang lopen. Aangezien het herfst is, was het er heerlijk rustig. Terwijl het in de zomer hier juist super vol ligt met zonnende mensen. Dol op fotograferen? Dan zit je hier ook goed, want hier zie je de typische strandpalen en ook van die schattige strandhuisjes.

Zeeuwse kust strand strandpalen ZeeuwsenZO

Van strandtent naar strandtent

De ruisende golven in de branding en de zilte zeewind maken de strandwandeling al heerlijk op zich, maar het allerleukst is het lopen van strandtent naar strandtent. We begonnen bij een duinovergang iets verderop en liepen langs de schuimende branding richting het hippe Kontiki Beachclub.

Kontiki BeachclubDit tentje is perfect om even te relaxen met een cocktail of warme chocomelk met slagroom. Wij namen plaats op een bankje met uitzicht over het strand. Eenmaal opgewarmd met een kopje thee gingen we op naar de volgende strandtent: Strandpaviljoen Piet Hein. Hier genoten we lekker warm binnen van de ondergaande zon. Romantischer kan bijna niet!

Op het strandAangezien het deze dag nog niet vroor, lag mijn winterjas nog in de kast. Wel had ik een lekker dik vest aan dat fungeert als warme jas. Zeker een aanrader om in je kast te hebben liggen!


Ps. de meeste strandtenten zijn van november t/m maart enkel in het weekend geopend. Wel hebben veel terrassen een terrasverwarmer of een open haard binnen. Je kan dus prima even gezellig warm zitten tijdens een strandwandeling in de herfst, winter of een zonnige lentedag.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.