Weekendtips Zeeland #26 – Theater, films en schatgraven

2 min read277 views

De wintertijd is ingegaan en dat hebben we direct gemerkt: regen, wind en kou. Met al die regen blijf ik het liefste binnen, maar ik wil ook leuke dingen doen. Dus waarom geen leuke dingen binnen doen? Ik ben voor! Dus dit weekend ga ik lekker naar de film, theater en stiekem ook even naar het binnenzwembad. Zo lijkt het toch nog even vakantie 🙂 Ook zin in een lekker weekendje Zeeland? Hier lees je weer de weekendtips voor het weekend van 4, 5 en 6 november:


Vrijdag 4 november – 20:00 uur, Middelburg

Bankstel Theater

Op 4 november kan je genieten van 4 voorstellingen genieten in 4 huiskamers. Uniek, prikkelend en gewoon knus in de bank! Hoe leuk is dat! Natuurlijk inclusief een drankje en aansluitend nog een borrel in Kaffee ’t Hof. Overigens biedt deze theateravond ook een tof kijkje bij iemand anders thuis. Dat is nog eens grappig gluren bij de buren 😉

Bankstel Theater »


zaterdag 5 november – 10:00 uur, Middelburg

Schatgraven in het archief

Zaterdag is het open dag bij het Zeeuws Archief en gaan de deuren open naar de ondergrondse depots. Kom ook schatgraven en ontdek de verhalen over het toerisme op Walcheren vanaf 1892 tot heden. Tevens zijn er verschillende lezingen en een demonstratie ‘Hoe restaureer ik een fotoalbum?’. Of ga mee op de gratis rondleiding.

Zeeuws Archief »


zaterdag 5 november – 20:00 uur, Goes

Dolf Jansen: Veilig Oudejaars 2016

Het is misschien nog maar net november, maar Dolf Jansen oefent alvast zijn oudejaarsshow in Theater de Mythe in Goes. Binnen anderhalf uur raast hij het jaar door met humor, liefde en heel veel gelach. Gegarandeerd pijnlijke lachspieren!

Kaartjes bestellen »


zondag 6 november – 14:00 uur, Middelburg

Opening expositie Ellen Gerritse

Meer zin in een kunstig uitje op de zondag? Ga dan naar de opening van de nieuwe expositie in GallerieGerritse. Vier sieraadkunstenaars presenteren daar hun eigen werk van bijzondere sieraden. Of zijn het meer kleine kunstwerkjes? Oordeel zelf.

GalerieGerritse »


zondag 6 november – 13:30 uur, Vlissingen

Disney Princess at the movies

Er draaien meerdere goede films in de bioscoop (zoals bv. The Girl on a Train), maar dit weekend stralen ook de Disney prinsessen het grote witte doek. Vier tijdloze films (Belle en het Beest, De Kleine Zeemeermin, Aladdin en Rapunzel) betoveren jong en oud. Natuurlijk ook leuk met de kinderen. Nostalgie gegarandeerd!

Disney princess at the movies »


zondag 6 november – 13:30 uur, Burgh-Haamstede

Trail by the Sea

Toch liever naar buiten? Loop dan mee met de winterse 25 km marathon Trail by the Sea. Zondag rennen zo’n 500 deelnemers over de kop van Schouwen. En geen nood: er is voor iedereen een medaille!

Trail by the Sea »


Nog meer weekendtips? Laat het me weten en ik voeg jouw tip toe. Fijn weekend allemaal! #zeeuwsweekend

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.