Weekendtips Zeeland #24 – Blues, mummies en superhelden

2 min read171 views

Al zin in het weekend? Vast wel, want er zijn weer leuke dingen te beleven in Zeeland. Van een Bluesroute tot een SuperHeroRun. Mijn favoriete uitjes vind je weer in de weekendtips op ZeeuwsenZO.


21 oktober, goes

Bluesroute

Vandaag is de Bluesroute in de verschillende kroegen van Goes. Dit evenement is inmiddels uitgegroeid tot een groot en goed bezocht muziekevent. Dit jaar vind je op de route weer een sterk internationaal programma. Eén ding is gegarandeerd: bomvolle cafés, een hoop gezelligheid en heel veel blues.

Bluesroute »


22 oktober, Middelburg

Mummiemiddag

In het Zeeuws Museum beleven kinderen een echte Mummiemiddag tijdens de Museumkidsweek. Tussen 13:00 en 16:00 uur leren kinderen van 5 t/m 10 jaar alles over de verschillende Egyptische goden en maken ze zelf een echte mummie. Als klap op de vuurpijl leren ze nog een beetje schrijven in hiërogliefenschrift. Wie o wie verzint de leukste naam in deze gekke taal? Deelname € 5,00 pp.

Museumkidsweek »


Nightrun Jayden

21 oktober, Goes

Nightrun Jayden

Deze Nightrun voor het goede doel is een unieke ervaring. Ren vanaf de Grote Markt mee door de bekendste discotheek van Goes, het grootste monument en een garage. Onderweg word je verrast met prachtige lichtprojecties, geluidseffecten en livemuziek. Liever wandelen? De 5 km kan je ook gewoon lopen. Deelname is € 15,00 (kinderen onder de 12 jaar € 5,00) en de opbrengsten gaan volledig naar het onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker.

Nightrun » Inschrijven »


22 oktober, Vlissingen

SuperHeroRun

Een andere run is grote fun voor kinderen (en ook volwassenen): de SuperHeroRun! Verkleed als jouw favoriete superheld hardloop of wandel je de route van 5 km af door de Vlissingse binnenstad en papa’s, mama’s, vriendjes en opa’s en oma’s zijn allemaal ook uitgenodigd. Popje mag ook mee en de allerkleinsten mogen de run ook gewoon in een kinderwagen afleggen. Deelname is € 2,50 pp.

SuperHeroRun » Inschrijven »


Nog meer weekendtips

Voor sportievelingen is er een leuke jeugdcompetitie bij de Brouwersdam. Zaterdag wordt hier de Man of the Dam gekozen en tonen talentvolle kitesurfers tot 18 jaar hun kunsten. Zondag is de Vlissingse boulevard volledig in de ban van de motorcross tijdens de 31e Strandcross. Op het strijdtoneel verschijnen zo’n 320 motorcrosses en knallen de motors weer op volle toeren. Bijzonder om mee te maken!

En wat zijn jouw plannen dit weekend?

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.