Weekendtips Zeeland #30 – Sinterklaas avond en winterse sferen

2 min read288 views

Dit weekend vieren de meeste mensen ’t heerlijk avondje. Cadeautjes, familie en spelletjes, het is dit weekend één en al gezelligheid met Sinterklaas en de Pieten. Verder is er dit weekend ook een leuk 25+ feest, een sfeervolle Winterfair en de eerste Trouwbeurs Zeeland. Wat ga jij dit weekend doen?


Vrijdag 2 december, Middelburg

Vrijdag stapavondje

Tijdens Middelburg Winterstad is het genieten van de winterse stad vol allerlei lichtjes, gezellige terrasjes, blokhutten en natuurlijk ook een ijsbaan. Vrijdag kan bijvoorbeeld feesten op het winterterras bij o.a. Tymphaan. Ook in Goes is het deze vrijdag weer gezellig druk in de kroegjes. En ook aan ons ‘oudjes’ is het dik feest! Dus trek je beste dansschoenen aan en geniet van een dikke vette 25+ party!


Vrijdag 2 december, Zierikzee

Huis van Sinterklaas

Kom nog snel spieken in het Huis van Sinterklaas in Zierikzee. Nog 1 dagje en dan vertrekt de goede Sint alweer. Het grootste huis van de Sint is super leuk om een kijkje te nemen en tijdens de rondleiding van 80 minuten zie je waar Sinterklaas slaapt, waar de Pieten pepernoten bakken en kan je ook oefenen om zelf Piet te worden. Koop je tickets hier»


Vrijdag 2 december t/m zondag 4 december, Heinkenszand

Winterfair

Dit weekend is het weer volop genieten van de bekende en altijd spectaculaire Winterfair in Heinkenszand. In de Stenge is het glitter & glamour met koopjes, proeverijen en entertainment. Onder het genot van een hapje en drankje is het gezellig shoppen op de Winterfair en ook Sinterklaas komt zaterdag langs.


zaterdag 3 december 10.00 tot 17.00 uur, Oost-Souburg

Trouwbeurs Zeeland

TrouwTastisch organiseert zaterdag 3 december van 10 tot 17 uur een echte trouwbeurs in Zeeland. In de grote kerk in Oost-Souburg doe je inspiratie op voor een winterse bruiloft of juist een warme zomerse strandbruiloft. Geniet van de bruidsmodeshows, entertainment en lekkernijen. Misschien vind je er wel jouw favoriete bruidstaart. De dag begint al goed met een welkomstdrankje en voor de eerste 100 bezoekers een goodie bag.


Zondag 4 december, Middelburg

Kunst- en Cultuurroute

Elke eerste zondag van de maand gooit de Middelburgse kunstwereld zijn deuren open. Kom een kijkje nemen in de galeries en ateliers, en geniet van de mooie creaties. Ga deze zondag zeker een kijkje nemen bij De Roofprint Pers voor een apart cadeautje. Meer zien? Download hier de plattegrond voor deze editie.


Zondag 4 december, Middelburg

Streetfood op het terras

Nu het te koud is voor een echte foodtruck festival, is daar gelukkig Streetfood Sundays! Op het overdekte en warme terras op de Markt in Middelburg staan diverse buiten keukens om je te verrassen met de lekkerste straatgerechten. Brushetta, tapasplankjes en andere fingerfood, dat wordt smullen!


Een heel fijn weekend allemaal! En heb je zelf nog weekendtips? Let me know #zeeuwsenZO

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.