Weekendtips Zeeland #5 – Bloemen plukken en feesten in de stad!

2 min read266 views

Dit weekend zijn er natuurlijk de stadsfeesten in Middelburg, maar er is nog veel meer te doen en te beleven in Zeeland! Zelf ga ik weer klussen aan ons Zeeuws huisje, neem ik een kijkje bij de verschillende festiviteiten en zondag komen mijn vriendinnen gezellig lunchen. En wat ga jij doen dit weekend? Mocht je nog een gaatje hebben, dan zijn hier mijn weekendtips voor 10, 11 en 12 juni. Fijn weekend in Zeeland!

Doen: bloemen plukken in Zeeland

Zelf ben ik dol op bloemen in huis en wat is er nu leuker dan zelf de bloemen uitgezocht hebben! Zelf je bloemen uitzoeken, ruiken, plukken en bloemschikken kan morgen tijdens de open dag van Pluktuin Bloemenliefde in Ouddorp.

Zaterdag 11 juni, van 10:00 tot 16:00 uur

Bekijk het evenement op Facebook

Eet en drink: bij Eetcafé De Zwarte Ruiter op ’t Witte Paart

Op mijn blog kon je al eerder lezen waarom het Eetcafé De Zwarte Ruiter op ’t Witte Paart een echte aanrader is. Maar deze week geef ik het ook mee als weekendtip. Vooral voor de carnivoren onder ons zal het hier smullen zijn en ook de biertjes smaken goed. Al bij al: één van mijn favoriete eettentjes in Middelburg!

Bekijk hier de blog

Stadsfeesten Middelburg op het water

Beleven: Stadsfeesten Middelburg

Natuurlijk kunnen de Stadsfeesten Middelburg niet ontbreken tussen deze tips. De Stadsfeesten zetten namelijk de stad op zijn kop en dat maakt dit het perfecte weekend voor een dagje Middelburg. Het gezellig stadsfestival biedt volop muziek, theater, dans, film, literatuur, eten en drinken en leuke kinderanimatie. Voor elk wat wils! Wil je de beste tips lezen of nieuwsgierig naar het programma? Kijk dan zeker even verder op deze blog!

Meer informatie over Stadsfeesten Middelburg

Lachen: op de Kermis

Vandaag en morgen is het Kermis op Oud-Vossemeer. Ga met je kinderen of een stel vrienden naar de kermis en stap in de botsauto’s, de draaimolen of waag een gokje bij de grijpautomaten. Ook de Katapult staat er en in Café de Hoop maken de Dellenoy Brothers de boel extra aan het swingen. Oh, en let op: in Zeeland zijn de kermissen op een zondag dicht.

Vrijdag 10 en zaterdag 11 juni, vanaf 12:00 tot 23:59 uur

De nieuwste weekendtips in je mailbox? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wist je trouwens dat ZeeuwsenZO ook een nieuwsbrief heeft? Deze nieuwsbrief valt eens in de zoveel tijd bij jouw in de mailbox met alle nieuwe weekendtips, klus-updates en mijn avonturen hier in Zeeland. Wil jij ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in en maak mij ook weer blij 🙂

 [mc4wp_form id=”832″]

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.