Weekendtips Zeeland #25 – Griezelen en Nacht van de Nacht

2 min read226 views

Dit weekend staat helemaal in het teken van Halloween en Nacht van de Nacht. Het wordt dus een donker avondje uit en dat is helemaal niet zo erg als je ziet wat Zeeland je te bieden heeft.

29 oktober, diverse locaties in Zeeland

Nacht van de Nacht

Geniet van de nacht en laat de lichtjes uit tijdens de Nacht van de Nacht. De duisternis van de nacht is namelijk prachtig en dat zien we nog beter als alle lichtjes gedoofd worden tijdens dit jaarlijkse evenement. Ook is er van alles te beleven in het donker. In Goes kun je bijvoorbeeld een workshop nachtfotografie volgen en in Middelburg maak je jouw eigen vuurvliegje (voor de kids). Of kom luisteren naar verhalen in de vuurtoren van Westkapelle. Pas trouwens ook goed op: het is namelijk dit weekend Halloween. Dus niet schrikken als je een verdwaald spook tegenkomt ’s nachts.

Nacht van de Nacht »


28 oktober, Middelburg

Halloweenrun

Misschien was dat verdwaalde spook wel aan het meedoen aan de Halloweenrun in Middelburg. En deze run wordt vast en zeker spooky! Kom ook en laat jezelf schminken, ren door spookhuizen, enge steegjes en bloederige run-or-treat punten om daarna af te sluiten op een griezelige Halloweenparty in café Tympaan!

Halloweenrun »


28 t/m 29 oktober, Goes-Borsele

Halloweenexpress

Dit weekend rijdt de Halloweenexpress door Zuid-Beveland. Dat wordt griezelen! Durf jij in te stappen? Dan staat jou een spannende rit te wachten in een echte stoomtrein. Ook benieuwd? Dan zit er niets anders op dan in te stappen. All aboard! Tickets koop je online.

Halloweenexpress »


Nog meer weekendtips?

Dit keer niet. Ja, natuurlijk is er nog meer te doen in Zeeland. Maar als je dit weekend niet gaat trick-or-treating, is de Nacht van de Nacht gewoon absoluut hetgeen wat je moet meemaken. En de zondag is dan om uit te brakken of al je Halloweensnoep te eten totdat je ziek bent.

Wat zijn jouw plannen dit weekend?

 

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.